Ion Iliescu, la un pas să dea foc oraşului Olteniţa

Ultima actualizare:

    Ion Iliescu
Ion Iliescu

Ion Iliescu a fost invitatul special al unei emisiuni pentru copii de la Digi24.

Întrebările indiscrete ale Mirunei, reporterul special al „Jurnalului pentru copii" de la Digi24, l-au amuzat pe fostul preşedinte al României. Acesta a povestit cu sinceritate un episod, deloc lăudabil, de pe vremea când era copil.

"Pe vremea aceea, în anii copilăriei, eram la Olteniţa, un oraş pe malul Dunării. Într-o zi, eu şi un văr de-al meu, împreună cu nişte prieteni, am început să ne jucăm cu focul şi s-a creat o vâlvătaie întrucât un stoc mare de fân a luat foc, ceea ce a produs panică în oraş. Atunci am fost mai aspru admonestat de bunici", a povestit Ion Iliescu.

Întrebat de ce cresc copii, Ion Iliescu a avut câteva secunde de ezitare înainte de a-i răspunde reporterului. "Asta e sensul vieţii şi în lumea vegetală şi în lumea animală. Vezi, noi ne obişnuim şi sub ochii noştri arunci o sămânţă apare un fir de tulpină care apoi se dezvoltă într-un copac mare. Asa e şi cu oamenii. Sunt micuţi, apoi cresc până se plafonează, pe urmă coboară spre bătrâneţe înapoi".

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net