Ion Turnagiu, criminalul care a incediat o fată de 17 ani din Mehedinţi, a încercat să se spânzure


    Ion Turnagiu a fost condamnat la 90 de ani de închisoare pentru 5 crime, dar a fost eliberat după 25 de anifoto: Facebook
Ion Turnagiu a fost condamnat la 90 de ani de închisoare pentru 5 crime, dar a fost eliberat după 25 de anifoto: Facebook

Bărbatul care a incediat o fată de 17 ani din Mehedinţi a încercat să se spânzure, joi, în arestul IPJ Mehedinţi, folosind lenjeria intimă şi tricoul. Ion Turnagiu a fost descoperit de poliţişti care i-au acordat primul ajutor până la sodirea echipajelor specializate. Bărbatul a fost transportat la Spitalul din Drobeta Turnu Severin.

”În aceasta după-amiază, un bărbat pe numele căruia exista un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile şi se afla în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, a încercat să se sinucidă, folosindu-se de obiectele vestimentare”, a transmis, joi, IPJ Mehedinţi.

Sursa citată a precizat că deţinutul a fost descoperit de poliţişti, care i-au acordat primul ajutor până la sosirea echipajelor medicale. ”În acest moment, cel în cauză a fost transportat la o unitate medicală, fiind sub paza şi supravegherea poliţiştilor”, a mai transmis IPJ Mehedinţi. Surse judiciare au precizat pentru News.ro că deţinutul este bărbatul care a incendiat o fată de 17 ani, aceasta fiind în stare critică la o unitate medicală din Bucureşti. Bărbatul a folosit lenjeria intimă şi tricoul pentru a încerca să se spânzure. El a fost transportat la Spitalul din Drobeta Turnu Severin.

Ion Turnagiu (45 de ani) a ucis cinci persoane şi a fost condamnat la închisoare pe viaţă, fiind eliberat după 25 de ani. După ce a incendiat adolescenta,  Ion Turnagiu a fost arestat pentru 30 de zile. 

Citește și:

Declarația șocantă a unui vecin despre tânăra arsă de vie. "Nu i se mai cunoaște fața, nu mai are păr pe cap"

Criminalul care a incendiat-o pe fata de 17 ani a ajuns după gratii

cub andreea esca png
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub kassandra rotariu png
Survivor Romania webp
pexels Horoscop 3 noiembrie
cub sebastian țopescu png
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub anamaria prodan png
image
image
image
image
image
image
shutterstock 1963971895 jpg
7 frontul poza mare jpg
calendar ortodox 2021 8 februarie sfantul mare mucenic teodor stratilat jpeg
onlyfans jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia