Îşi face temele desculţ, pe tejghea la farmacie

Ultima actualizare:

    Băiatul îşi face  temele într-un plafar
Băiatul îşi face temele într-un plafar

Dantes Alexandru are 8 ani şi e elev în clasa a-I-a, iar zi de zi îşi face temele într-un plafar din centrul oraşului. Băiatul susţine că îi place să meargă la şcoală şi nu a lipsit până acum niciodată de la ore.

Dantes e ajutat la teme chiar de farmacista plafarului. Băiatul este foarte ascultător şi are o minte sclipitoare. Desculţ, dar cu zâmbetul pe buze se apucă să ne demonstreze că ştie să scrie cifrele. „Vine singur la mine să facem temele. Când era mai mic era un năzdrăvan, dar acum este de nerecunoscut. Îi place să meargă la şcoală şi este foarte atent la ore. Nu trebuie să repet cu el decât o dată sau de două ori ce are de învăţat", a declarat Elena Văcuţ, farmacista, care îl ajută pe copil la teme.

Dantes, alături de mama şi fratele lui

Băiatul îşi face  temele într-un plafar
Băiatul îşi face temele într-un plafar

Dantes Alexandru susţine că este primul care ajunge la şcoală „Vreau să devin medic şi îmi place mult să învăţ. Doamna farmacistă mă ajută foarte mult. Cu dânsa îmi fac temele în fiecare zi. Mama nu ştie să facă lecţiile cu mine. Am învăţat multe lucruri, care mă ajută pe mine la ore", a povestit băiatul.

Dantes este primul copil din familia sa care merge la şcoală. Băiatul işi doreşte caiete, cărţi şi o uniforma „Eu nu am cu ce să îl ajut. Nu avem bani suficienţi să mâncăm, dar să mai dăm şi pe haine. El sărăcuţu vrea să aibă ce au şi colegii lui, dar nu se poate. Mă bucur că îi place la şcoală şi merge zilnic", ne-a spus mama băiatului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
fiat topolino jpg
batic dacic pe Columna 640x370 jpg
sat pixabay jpg
nava de croaziera foto pixabay
West Side Flower Fest 2 1 scaled jpg
crima sibiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net