Îţi doreşti o maşină nouă? Iată cele mai ieftine modele!

Ultima actualizare:
Dacia Logan,  Dacia Sandero costă cel mai puţin în România
Dacia Logan, Dacia Sandero costă cel mai puţin în România

Unii dintre noi îşi doresc o maşină de oraş,  una de familie sau de viteză. Indiferent de modelul pe care ni-l dorim, cu toţii trebuie să ţinem cont de un aspect foarte important: preţul. Jurnaliştii de la revista Capital au făcut un top 15 al celor mai ieftine maşini noi din România.

Achiziţionarea unei maşini se face după criterii diferite de la persoană la persoană. Mulţi pun accent pe design, în timp ce alţii îşi doresc un motor puternic sau unul care consumă puţin carburant. Sunt alte persoane care visează la un autoturism produs de o firmă de renume la fel cum există persoane care au nevoie de un autoturism încăpător sau dimpotrivă, mic dar agil. Indiferent de  marca pe care o alegem factorul determinant în achiziţia unei maşini rămâne preţul. Căci, cine îşi doreşte să dea mai mulţi bani decât face?  

Logan şi Sandero costă sub 7.000 €

Jurnaliştii revistei Capital au întocmit un top 15 al celor mai ieftine modele disponibile în prezent pe piaţa din România comparând preţurile de achiziţie din cataloagele de prezentare.   Cele mai ieftine maşini sunt Dacia - Logan şi Sandero. Acestea sunt şi singurele al căror preţ coboară sub 7.000 €.

Locul 1: Logan, la 6.690 €

Conform datelor furnizate de comercianţi, cel mai ieftin model de autoturism nou aflat în prezent la vânzare e Dacia Logan, în echipare Acces, dotat cu propulsorul alimentat cu benzină de 1.2 litri care dezvoltă 75 CP. Acest vehicul are un preţ de bază de 6.690 €.

Locul 2: Sandero, de la 6.990€

Pe locul secund se află Sandero. Având aceleaşi caracteristici, modelul produs la Mioveni costă minimum 6.990 €.

Locul 3: Skoda Citigo, la 7954 €

În topul preţurilor mici locul trei este ocupat de varianta cu trei uşi a modelului Skoda Citigo. În echipare Active şi cu motor de 1.0 litri care dezvoltă 60 CP vehiculul ceh costă 7.954 €.

E demn de luat în seamă faptul că toate cele 15 modele prezente în clasamentul Capital au propulsoare alimentate cu benzină, pentru variantele diesel trebuind achitate sume suplimentare considerabile. Privind clasamentul este vizibil şi faptul că doar Logan, Sandero şi Renault Symbol sunt vehicule cu dimensiuni ceva mai mari, restul fiind modele aparţinând clasei mini.


    Dacia Logan,  Dacia Sandero costă cel mai puţin în România
Dacia Logan, Dacia Sandero costă cel mai puţin în România

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
miri  foto   Shutterstock jpg
cancer jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (1) jpg
enescu jpg
image png
eyes 1850812 1280 jpg
pensii png
shutterstock 2232363859 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net