Iubire nesfârșită! Sucevean de 82 de ani, găsit fără viață pe mormântul soției sale


    FOTO: rtv.ro
FOTO: rtv.ro

Iubirea durează chiar și dincolo de moarte. A demonstrate-o un bătrân de 82 de ani din Suceava, care a simțit că-i vine sfârșitul în timp ce se afla la cimitir la soția sa și s-a așezat lângă mormântul ei. S-a stins lângă femeia alături de care și-a trăit viața.

Bărbatul din comuna Berchișești venise să îi îngrijească mormântul celei care îi fusese o viaţă întreagă parteneră. Parcă presimţindu-şi sfârşitul, pensionarul care avea probleme grave de sănătate şi nu îi permitea să facă prea mult efort, s-a stins din viaţă chiar lângă femeia iubită, scrie observatornews.ro.

Bătrânul a fost găsit pe o placă betonată între două morminte de un localnic, care a sunat la 112. Echipajul de ambulanţă sosit la faţa locului nu a mai putut să facă nimic, iar trupul său a fost transportat la morga Spitalului Orășenesc Gura Humorului, urmând să fie efectuată autopsia medico-legală.

Din discuțiile purtate de polițiști cu fiul bărbatului găsit decedat, a rezultat faptul că, joi dimineață, tatăl său a plecat de la domiciliu în cimitirul comunal pentru a curăța mormântul soției sale defuncte. Fiul a precizat că tatăl său avea vârsta de 82 de ani și era suferind de boli cardiace incompatibile cu activități ce solicitau efort fizic.

Iubire dincolo de moarte    

În luna iunie, un bătrân de 96 de ani, dat dispărut de familie, a fost găsit mort în cimitir în apropiere de mormântul soţiei, în Cluj. Pensionarul plecase de acasă şi nu s-a mai întors, neputând fi contactat. Oamenii legii l-au găsit într-un cimitir din cartierul Mănăştur, în apropiere de locul în care se afla îngropată soţia sa. 

Citește și: 

Dublă tragedie! Venit din Germania să-și îngroape tatăl, un ieșean a murit în cimitir, lângă mormântul părintelui său

Povestea cutremurătoare a unei pensionare din Capitală. Trăieşte în cimitirul Otopeni, uitată de lume

8 boca arsenie  jpeg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
beneficiile colagenului pentru piele jpg
FotoJet jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
Mihaela Borcea 9 jpg
machiaj ochi rotunzi jpg
Canada FOTO EPA EFE jpg
mancare nesanatoasa alimente produse FOTO Shutterstock
image
image
image
image
transylvania 3902156 1920 jpg
8 boca arsenie  jpeg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg