Jennifer Lopez vine în România

Ultima actualizare:

    Preţul unui bilet  la un concert Jennifer  Lopez variază între  100 şi 130 de euro
Preţul unui bilet la un concert Jennifer Lopez variază între 100 şi 130 de euro

Lume, lume, diva vine în România! La 15 noiembrie, Jennifer Lopez va concerta, la Bucureşti, potrivit programului turneului Dance Again World Tour. Uite ce pretenţii are de obicei.

Când a fost invitată la Monaco, în 2010, la festivitatea World Music Awards, Jennifer Lopez i-a uluit pe organizatori cu pretenţiile ei. A cerut elicopter dotat cu o canapea din piele albă şi şampanie la frigider.

Şi pentru că elicopterul este extrem de zgomotos, diva de 42 de ani a mai vrut şi două căşti de urechi încrustate cu diamante de peste 3.800 de euro. A vrut să aibă la dispoziţie o maseuză 24 de ore din 24, 12 coafeze, un etaj de hotel numai al ei, acces exclusiv la piscina hotelului şi un solar.

Pentru gemenii Max şi Emme are nevoie de 10 bone vorbitoare de spaniolă, care să aibă experienţă în lucrul cu micuţii şi să nu aibă mai mult de 40 de ani. Vrea să fie însoţită pretutindeni de o echipă de cinci asistenţi personali care să îi satisfacă toate capriciile.

Jennifer Lopez vine la noi însoţită de o întreagă echipă de dansatori, printre care şi actualul ei iubit, Casper Smart

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Click!spune

În urmă cu mai bine de un an Jennifer Lopez, de 42 de ani, şi Marc Anthony, de 43 de ani, s-au despărţit. La scurt timp diva s-a îndrăgostit de dansatorul ei din trupă, Casper Smart, de 24 de ani. La sfârşitul lunii februarie, avocaţii lui Marc şi ai lui J Lo s-au întâlnit să negocieze condiţiile despărţirii.

Cine mai cântă în România anul acesta

J. Lo nu e singura care se va întâlni cu fanii din ţara noastră. Şi alte vedete internaţionale vor susţine concerte în Capitală şi în marile oraşe de la noi. Julio Iglesias va cânta pe 30 iunie la Zone Arena din Capitală, în vreme ce Evanescence şi Guns N'Roses sunt vedetele festivalului Tuborg Green Fest, care are loc între 29 iunie -1 iulie, la Romexpo.

Roxette va zgudui Cluj Arena, din Cluj-Napoca, pe data de 19 iulie, Lady Gaga va cânta pentru prima dată în România, pe Arena Naţională, la 16 august, iar două săptămâni mai târziu cel mai mare stadion al ţării îi va primi şi pe cei de la Red Hot Chili Peppers.

În 13 octombrie, Lord of the Dance vor susţine un nou show la Sala Palatului din Bucureşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net