Klaus Iohannis, după ce a testat noul model Dacia Duster: "Experienţa a fost pe măsura aşteptărilor”

Ultima actualizare:

    Klaus Iohannis a testat, sâmbătă, noul model Dacia Duster, varianta facelift produsă la Miovenifoto: Presidency.ro
Klaus Iohannis a testat, sâmbătă, noul model Dacia Duster, varianta facelift produsă la Miovenifoto: Presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a testat, sâmbătă, noul model Dacia Duster, varianta facelift produsă la Mioveni, el mărturisind că experienţa şofatului a fost „pe măsura aşteptărilor”. El a apreciat modul în care economia a trecut peste criza sanitară şi a încurajat Guvernul şi mediul de afaceri să menţină un dialog permanent.

„Am urcat astăzi la volanul noului Duster, o maşină produsă în România şi deja celebră în Europa. Chiar şi în condiţiile pandemiei, am apreciat modul în care, în industrie, şi în economie în general, firmele s-au pregătit şi s-au adaptat corespunzător pentru continuarea activităţilor economice în condiţii de siguranţă. Ştiu că v-a fost greu tuturor (..) însă mă bucur că împreună am reuşit să trecem peste ce a fost mai greu, în principal datorită vaccinării care a atenuat în mare măsură criza”, a afirmat preşedintele Klaus Iohannis în discursul său, potrivit News.ro. 

În ceea ce priveşte impresia pe care i-a lăsat-o varianta face lift a Daciei Duster, şeful Statului a mărturisit că experienţa a fost „pe măsura aşteptărilor”. „Viitorul înseamnă însă mai mult, atât pentru producătorii de automobile, cât şi pentru segmentul de piaţă reprezentat de furnizori. Şi am certitudinea că industria auto românească poate mai mult. Încurajez Guvernul şi mediul de afaceri să menţină un dialog permanent, mai constructiv şi mai orientat spre rezultate”, a adăugat şeful statului. 

Citește și:

Klaus Iohannis îi îndeamnă pe români să joace golf: "Se poate practica la orice vârstă”

Așa arată noul Duster! Noutățile modelului Dacia care va fi comercializat din septembrie

Dacia schimbă logoul cunoscut de toți românii. Cum arată noua emblemă

image
image
image
image
image
image
FotoJet jpg
calendar ortodox 2021 25 martie bunavestire mihai coman jpeg
Construcție casă dreamtime com jpg
grave 674443 1920 jpg
boy 1666611 1920 jpg
Kati Ognean arhiva personală jpg