Klaus Iohannis, mesaj pentru cei care sărbătoresc azi Paștele


    Președintele a susținut o conferință de presă pe tema alegerilor parlamentarefoto: Arhiva Personală
Președintele a susținut o conferință de presă pe tema alegerilor parlamentarefoto: Arhiva Personală

Catolicii și protestanții sărbătoresc, duminică (27 martie), prima zi de Paști. Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj „victimelor violenței și intoleranței”, îndemnând cetățenii la solidaritate și acceptare socială și culturală.

Mesajul președintelui a fost transmis pe profilul personal de pe o rețea socială. „Doresc să adresez gândurile mele cele mai calde creștinilor romano-catolici și protestanți care sărbătoresc astăzi (duminică, 27 martie, n.r.) Paștele. În aceste zile în care celebrăm darul luminii și al vieții, este potrivit să fim împreună cu toți cei care au nevoie de solidaritatea noastră. Să fim alături de victimele violenței și intoleranței ori de cei pentru care «pâinea cea de toate zilele» este departe de a fi o metaforă. Vă doresc tuturor ca Învierea Domnului să vă găsească în pace, sănătoși și fericiți, alături de familie și cei dragi. Cristos a Înviat!”, a scris Klaus Iohannis.

În ciuda mesajului transmis, internauții l-au criticat pe președinte pentru intenția de a construi o moschee la București. „Și pentru că ești așa creștin, te-ai gândit să faci mega moschee în București! Trădătorule, degeaba te-am votat cu toții!”, „Nu uita că îți dorești o moschee! Nu uita că noi românii te-am ales! Nu uita de România, de Basarabia noastră ruptă din noi! Sărbători fericite lângă familia dumneavoastră dragă”, i-au scris utilizatorii, în rubrica de comentarii.

catherine zeta jones png
zodia care consuma alcool jpg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
andreea marin
cub rebeca onoriu png
Sorana Cirstea, EPA jpg
foto1 porcul jardelb jpg
image
image
image
image
image
image
cub dimitria ghinescu png
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg