Klaus Iohannis nu vrea să-l trezească pe Dan Mihalache


    În România somnului bine făcut, președintele Iohannis îi ia apărarea somnorosului de la Cotroceni
În România somnului bine făcut, președintele Iohannis îi ia apărarea somnorosului de la Cotroceni

Şoc!!! Vorbeşte Klaus Iohannis! Se spune că o surpriză nu vine niciodată singură. A doua surpriză ar fi fost să aflăm că şeful Cancelariei Prezidenţiale, Dan Mihalache, s-a trezit. Din fericire pentru subalternul său, preşedintele Klaus Iohannis a vorbit suficient de încet şi molcom încât să nu-l trezească pe somnorosul de la Cotroceni.

Lucrurile se “precipită” la Cotroceni. Ca un ardelean sadea, preşedintele Klaus Iohannis a avut nevoie “doar” de şapte zile pentru prima reacţie legată de scandalul “somnorosul de la Cotroceni”. Ziarul nostru a publicat în exclusivitate, în ediţia de marţea trecută, fotografii care-l înfăţişează pe şeful Cancelariei Prezidenţiale dormind dus, în pauza unei întrevederi oficiale desfăşurate la Sofia la mijlocul lunii iulie. 

“Pur întâmplător, eu sunt parte, poate chiar parte centrală la toate aceste întâlniri şi pot să vă spun că la nici o întâlnire nu am constatat o astfel de poziţie. Dacă între întâlniri omul e în pauză, atunci cred că e cel puţin inadecvat să fie fotografiat şi să se creeze impresia că cineva din staff-ul meu doarme în timpul unei întrevederi oficiale”, a spus acesta, întrebat aseară, într-o conferinţă de presă, cum caracterizează aceste fotografii.

Cu tot respectul, domnule preşedinte, ar fi fost culmea ca domnul Mihalache să le tragă aşa la aghioase de faţă cu dv. şi preşedintele sârb. Atunci ar fi fost ştire de “breaking news” pe CNN. Klaus Iohannis şi Tomislav Nikolic nu erau de faţă, aşa cum Click! a anunţat încă de atunci. Dar erau de faţă consilierii preşedintelui sârb şi alte oficialităţi din ţara vecină. Care au avut o ţinută adecvată momentului, fără să transforme un amărât de scaun într-un pat în toată regula.

Herr Präsident, că tot v-aţi “grăbit” să aveţi o reacţie pe marginea scandalului Mihalache, vă rugăm ca, atunci când domnia-sa se va trezi, să încercaţi să obţineţi un punct de vedere şi de la dânsul.

Noapte bună, somnorosule, oriunde te-ai afla!

pexels Horoscop 28 octombrie
FotoJet (4) jpg
Rodica și Niculae Badalau jpg
finala chefi la cutite 2022 (1) jpg
simona gherghe jpg
Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
foto1 bugetarib jpg
foto1 victor si zetab jpg
1 tratamente cu hrean jpg jpeg
Moisă Irod veteran din Sibiu ultimul soldat român din Garda Regală Sursă Brigada 30 Gardă „Mihai Viteazul” jpg
image
image
image
image
parada militara 1 decembrie jpg
simona gherghe jpg
Parada militară
foto 8 meda contras  Anglia jpg
(EPA EFE) 5914678 jpg
femeie de serviciu   foto mare jpg