“Lactate Brădet” a primit liber la producţie

Ultima actualizare:

    Produsele fabricii "Lactate Brădet" vor fi din nou pe piaţăFoto: Facebook Lactate Brădet
Produsele fabricii "Lactate Brădet" vor fi din nou pe piaţăFoto: Facebook Lactate Brădet

După mai bine de o lună de la închiderea fabricii, ca urmare a scandalului iscat în urma depistării lotului de 26 de kilograme de brânză cu E. coli, “Lactate Brădet” îşi poate relua producţia. În fabrică se întorc inclusiv cei trei angajaţi depistaţi, în martie, cu E. Coli, care s-ar fi vindecat după tratament.

Brandul “Lactate Brădet” a primit astăzi undă verde, de la Direcţia Sanitar Veterinară şi Pentru Siguranţa Alimentelor Argeş, pentru reînceperea producţiei din partea Direcţiei Sanitare Veterinare şi Pentru Siguranţa Alimentelor Argeş. “Rezultatele testelelor sunt bune. O echipă de trei medici veterinari s-a aflat azi acolo pentru încheierea documentelor, astfel încât să se poată da drumul la fabrică. Mai departe, depinde de producător când va relua activitatea”, a anunţat Daniel Lupu, directorul Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Argeş. Cei 60 de salariaţi, plătiţi inclusiv pentru intervalul în care au stat acasă, sunt gata să se întoarcă la lucru. Printre ei, şi cei trei angajaţi depistaţi, luna trecută, în urma analizelor coprobacteriologice, cu tulpinile de E. coli care provoacă Sindrom Hemolitic Uremic (SHU), vindecaţi între timp.

Ancheta epidemiologică desfăşurată în Argeş n-a putut stabili o legătură de cauzalitate între brânza infestată, salariaţii depistaţi cu tulpinile periculoase de E. coli şi valul de îmbolnăviri cu SHU în rândul bebeluşilor din Argeş.Citeşte mai mult pe adevarul.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net