Lanţ de mucenici de Cartea Recordurilor

simeon stalpnicul png
Azi este Ziua celor 40 de Mucenici

Weekend-ul acesta batem orice record în materie de mucenici! Cel mai lung lanț de mucenici - peste 20.000 de mucenici moldovenești și peste 5.000 de porții de mucenici muntenești - va fi pregătit în Parcul Naţional din sectorul 2 al Capitalei.

Și pentru că evenimentul este dedicat în exclusivitate mucenicilor, au fost invitate gospodine iscusite din Muntenia, care vor fierbe dis de dimineață porţiile de mucenici muntenești, într-un ceaun uriaș, menit să atragă cu aromele sale pofticioşii care vin la plimbare în parc.

Ele vor folosi nu mai puțin de 50 kg de făină, 3 kg de nucă, 10 kg de miere și tot atâtea de zahăr, 20 kg de lămâi și 2 kg de scorțișoară. Alți 20.000 de mucenici moldovenești vor fi copți într-un cuptor cu bandă, pentru care gospodinele vor încropi sute de kg de făină, zahăr, zeci de litri de ulei și sute de litri de lapte, 25 kg de unt, sute de ouă și nu mai puțin de 200 kg miez de nucă, 80 kg de miere și 5 kg de lămâi. Toţi mucenicii vor fi udaţi cu zeci de mii de pahare de vin, așa cum cere și obiceiul de a bea 40 de pahare.

Prodanca a venit în verde la parastas
Screenshot (539) png
andrei rosu mihaela bilic png
cub muzica populara braconier png
image png
Provocarea de pe TikTok. Sursa foto: Unsplash
FotoJet jpg
Charlene de Monaco
Lidia Buble Foto Captura video jpg
Petrescu2 jpg
image
image
image
image
Ales Bialiatski jpg
Masacru la o creșă din Thailanda png
Cherri Lee jpg
FotoJet jpg
Charlene de Monaco
Luna