Leii, urşii şi cerbii lui Nuţu Cămătaru, luaţi de comisarii Gărzii de Mediu

Ultima actualizare:

Au stat ani buni după gratii, dar asta nu i-a “cuminţit” pe liderii clanului Cămătaru. Odată ajunşi în libertate, în cursul anului trecut, Sile şi Nuţu Cămătaru şi-au continuat “afacerile”. Atent monitorizaţi de poliţişti, sub coordonarea procurorilor DIICOT, aceştia au fost luaţi pe sus, joi dimineaţă, şi duşi în faţa instanţei, sub acuzaţii dintre cele mai grave: tentativă de omor, şantaj, lipsire de liberate şi cămătărie. De acelaşi “tratament” au avut parte şi membrii clanului Sportivilor. În total, în urma celor 115 descinderi de joi, au fost arestate până în prezent 29 de persoane.

Totodată, autorităţile încearcă să facă lumină şi în ceea ce priveşte grădina zoologică deţinută de Nuţu Cămătaru la domiciliul său. De ani de zile, interlopul are, pe lângă cei 30 de cai şi 20 de câini de talie mare, şi animale sălbatice. Este vorba de patru lei, doi cerbi carpatini, doi urşi şi o panteră. Luni, comisarii Gărzii de Mediu au ajuns la ferma lui Nuţu Cămătaru, pentru a lua animalele.

Acestea urmează să fie duse la o asociaţie din Zărneşti, potrivit rtv.net. În România, este interzisă deţinerea de animale sălbatice, cu excepţia grădinilor zoologice şi a circurilor autorizate. Autorităţile vor să afle de unde şi-a cumpărat şi cum le întreţine. Riscă o sancţiune de 10.000 de lei şi dosar penal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net