Liviu Dragnea va fi eliberat condi╚Ťionat. Decizia este definitiv─â

image
Liviu Dragnea va fi eliberat condi╚Ťionatfoto: Inquam Photos

Judec─âtorii de la Tribunalul Giurgiu au decis eliberarea condi╚Ťionat─â a fostului lider PSD Liviu Dragnea. Decizia este definitiv─â

Liviu Dragnea va fi eliberat condi╚Ťionat. Fostul lider PSD se afl─â ├«n penitenciar din 27 mai 2019, c├ónd a fost condamnat definitiv de Instan┼úa suprem─â la 3 ani ┼či 6 luni de ├«nchisoare. Decizia Tribunalului Giurgiu este definitiv─â.

Avocatul fostului lider PSD, Flavia Teodosiu, a afirmat că Dragnea spera la această decizie, iar eliberarea se va produce efectiv după încheierea formalităţilor. 

Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani și 6 luni de pușcărie în dosarul Angajărilor fictive

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani ┼či 6 luni de ├«nchisoare cu executare ├«n dosarul ÔÇ×Angaj─âri fictiveÔÇŁ la Protec┼úia Copilului Teleorman.┬áPotrivit DNA, Dragnea a intervenit pentru men┼úinerea ├«n func┼úie ┼či plata drepturilor salariale pentru dou─â angajate de la DGASPC Teleorman, de┼či ┼čtia c─â acestea lucrau de fapt ├«n cadrul Organiza┼úiei PSD Teleorman. ├Än decembrie 2013, procurorii au ├«nregistrat o sesizare din oficiu cu privire la faptul c─â Floarea Alesu, director executiv al DGASPC Teleorman, ├«n schimbul unor foloase necuvenite, proceda la men┼úinerea ilegal─â ├«n posturi a dou─â angajate de la DGASPC Teleorman, Adriana Botorogeanu ┼či Anisa Niculina Stoica.

Citește și:

Care este via╚Ťa lui Liviu Dragnea ├«n pu╚Öc─ârie

De ce n-a reu┼čit Liviu Dragnea s─â scape de pu┼čc─ârie

Captura╠ć de ecran din 2022 08 10 la 07 07 12 png
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
bia khalifa jpeg
ramona badescu jpeg
olivia newton john matt lattanzi webp
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
index (1) webp
pexels engin akyurt 3356489 jpg
image
image
image
image
index (19) webp
Tate  jpg
image webp
index (1) webp
image png
pexels polina tankilevitch 3905874 jpg