Liviu Dragnea va fi eliberat condi╚Ťionat. Decizia este definitiv─â

image
Liviu Dragnea va fi eliberat condi╚Ťionatfoto: Inquam Photos

Judec─âtorii de la Tribunalul Giurgiu au decis eliberarea condi╚Ťionat─â a fostului lider PSD Liviu Dragnea. Decizia este definitiv─â

Liviu Dragnea va fi eliberat condi╚Ťionat. Fostul lider PSD se afl─â ├«n penitenciar din 27 mai 2019, c├ónd a fost condamnat definitiv de Instan┼úa suprem─â la 3 ani ┼či 6 luni de ├«nchisoare. Decizia Tribunalului Giurgiu este definitiv─â.

Avocatul fostului lider PSD, Flavia Teodosiu, a afirmat c─â Dragnea spera la aceast─â decizie, iar eliberarea se va produce efectiv dup─â ├«ncheierea formalit─â┼úilor. 

Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani și 6 luni de pușcărie în dosarul Angajărilor fictive

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani ┼či 6 luni de ├«nchisoare cu executare ├«n dosarul ÔÇ×Angaj─âri fictiveÔÇŁ la Protec┼úia Copilului Teleorman. Potrivit DNA, Dragnea a intervenit pentru men┼úinerea ├«n func┼úie ┼či plata drepturilor salariale pentru dou─â angajate de la DGASPC Teleorman, de┼či ┼čtia c─â acestea lucrau de fapt ├«n cadrul Organiza┼úiei PSD Teleorman. ├Än decembrie 2013, procurorii au ├«nregistrat o sesizare din oficiu cu privire la faptul c─â Floarea Alesu, director executiv al DGASPC Teleorman, ├«n schimbul unor foloase necuvenite, proceda la men┼úinerea ilegal─â ├«n posturi a dou─â angajate de la DGASPC Teleorman, Adriana Botorogeanu ┼či Anisa Niculina Stoica.

Citește și:

Care este via╚Ťa lui Liviu Dragnea ├«n pu╚Öc─ârie

De ce n-a reu┼čit Liviu Dragnea s─â scape de pu┼čc─ârie

anamaria ferentz jpeg
credinciosi
BeFunky collage (38) jpg
regina letizia (5) jpg
cove si sotia in turcia JPG
jojo vacanta culinara jpeg
carrie si boris johnson
image png
image
image
image
image
iphone usb c
image png
carrie si boris johnson
regina letizia (5) jpg
colaj editare foto 2 jpg
florin citu 1 840x500 jpeg