Lovitură din partea justiției pentru prinţul Paul şi prinţesa Lia


    Prinţul Paul şi prinţesa Lia au de plătit unui cetăţean britanic o datorie de 1,8 milioane de lire sterline.
Prinţul Paul şi prinţesa Lia au de plătit unui cetăţean britanic o datorie de 1,8 milioane de lire sterline.

Prinţul Paul şi prinţesa Lia au primit joi vizita unor reprezentanţi ai unui birou de executare silită. Cei doi au de plătit unui cetăţean britanic o datorie de 1,8 milioane de lire sterline.

Înalta Curte de Justiţie - Divizia Queen's Bench a decis, la 2 iunie 2010, ca prinţul Paul de România şi prinţesa Lia a României să-i plătească lui Marco Houston 1,8 milioane de lire sterline.

Joi, executorul judecătoresc a mers la locuinţa prinţului Paul pentru a evalua bunurile astfel încât să se stabilească dacă acestea pot fi valorificate ca să poată fi recuperat prejudicial, scrie Mediafax.

Decizia a fost luată în urma acţiunii în instanţă a lui Marco Houston, editorul publicaţiei Royalty Magazin , care a susţinut că i-a împrumutat pe prinţul Paul şi prinţesa Lia cu suma de 1,8 milioane de lire, pe care aceştia nu au mai înapoiat-o.

La 14 octombrie 2014, Tribunalul Bucureşti a recunoscut decizia instanţei britanice şi a încuviinţat executarea acesteia pe teritoriul României. Executarea silită se face în baza unei decizii definitive pronunţate de Curtea de Apel Bucureşti în 16 iunie 2015.

Prinţul Paul a susţinut, într-un comunicat transmis prin biroul său de presă, că nu are cunoştinţă despre procesul de la Londra, unde nu ar fi fost citat. El a mai afirmat că Marco Houston este cel care îi datorează suma de 2.018.568 de lire sterline, în baza unui contract de împrumut autentificat de notarul public John Bower din Londra, în data de 8 octombrie 2007 şi garantat cu o ipotecă instituită asupra unui imobil al lui Houston din Londra.

serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
sex sex 0 jpeg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
infidelitate jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
image
image
image
image
image
image
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
cumparaturi femeie magazine jpg
 Victor Pițurcă FOTO Mediafax
Echipa de cercetători s a pozat cu meteoritul jpg
baza rochie diana (gettyimages) jpg
Casa lui Capone jpg