Ludovic Orban, față în față cu Denise Rifai. De ce nu vorbește niciodată despre soția sa, Mihaela

Ultima actualizare:

    Ludovic Orban, luat la rost în emisiunea lui Denise Rifai
Ludovic Orban, luat la rost în emisiunea lui Denise Rifai

Marți seara, fostul premier al României, Ludovic Orban, a fost prezent la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”. În prezent Președinte al Camerei Deputaților și Președinte al Partidului Național Liberal, Ludovic Orban a făcut declarații despre politică, dar și despre viața privată.

S-a înscris în PNL în anul 1992, iar astăzi, după aproape 30 de ani de carieră politică, este la finalul mandatului de Președinte al acestui partid și se află la primul mandat de Președinte al Camerei Deputaților.

Marți seara, Ludovic Orban a vorbit despre lucruri mai puțin știute din viața sa personală, iar unul dintre aspectele care cu siguranță au atras atenția este cel legat de apetența politicianului pentru dans.  

“Am fost surprins pe camerele de filmat dansând pentru că am participat la diferite evenmimente… Eu nu dansez ca să mă filmeze cineva, să mă vadă cum dansez. Nu fac parte dintre politicienii care bifează la cererea consultanților diferite chestiuni… Eu am făcut dansuri populare, puțină lume știe despre mine lucrul asta. Știu cântece populare din toate zonele țării”,  a afirmat Ludovic Orban.

 “Vi se pregătește înlăturarea de la șefia  PNL?”, “De ce nu v-a mai vrut  Klaus Iohannis premier?”, “Va doriți puterea cu orice preț?”, “Ați dat bani să musamalizati accidentul rutier?”,  “Ați petrecut cot la cot cu interlopii?”, “Sunteți misogin cu femeile din politică?”,  “Vreți să păreți mai sărac decât sunteți?”, acestea au fost câteva dintre întrbările adresate de Denise Rifai.

Ludovic Orban: "Nu vorbesc despre soție, pentru că nu și-a dorit niciodată publicitate"

„Societatea se bazează pe respectarea unor reguli, dar unele sunt mai greu de acceptat și există o tendință de a nu ține cont de anumite reguli care nu ni se par corecte sau juste. Sunt omul care respectă regulile”, a răspuns el când a fost întrebat dacă nu-i plac regulile, ținând cont de faptul că în urmă cu aproape un an a fost pozat fără mască într-o încăpere închisă fără mască.

"Un lucru evident nu trebuie repetat de foarte multe ori. Suntem de o lungă perioadă de timp împreună. Până să luăm decizia să ne căsătorim am stat împreună șase ani. Nu vorbesc despre soție, pentru că nu și-a dorit niciodată publicitate, a preferat să nu fie în atenția opiniei publice, e o persoană destul de discretă, o persoană care mă sprijină în cariera politică și, de multe ori, în momentele în care am avut nevoie de acest sprijin, el a venit necondiționat, chiar dacă viața politică, așa cum am considerat eu că trebuie făcută politica, a dus la multe sacrificii pentru soție. Îi mulțumesc că a fost alături în cele mai grele momente. Eu chiar am fost de-a lungul vieții mele politice în momente dificile, în care eram pe punctul de a pierde tot. Soția a fost alături de mine și a fost cel mai puternic sprijin pe care l-am avut. Atât pot să spun de soție", a răspuns el când a fost intrebat cât de des îi spune soției că o iubește.


    Mihaela Orban, soția lui Ludovic Orban
Mihaela Orban, soția lui Ludovic Orban

„Sub nicio formă. Nu a prezentat nicio dovadă. Îainte de a mă naște eu, tatăl meu a lucrat în securitate, nu a fost torționar. Lucra în misiune de contrainformații. A fost degradat din căpitan. A predat diferite materii în ultimii ani. A fost dat afară din Securitate”, a răspuns el când a fost întrebat dacă tatăl său a fost unul dintre vechii torționari ai securității. 

„Da, foarte puțini oameni pot răspunde cu Nu la întrebarea asta. Grija asta se manifesta prin multe lucruri”, a răspuns el când a fost întrebat dacă mama lui a fost cel mai mare susținător al lui.

„Pentru că sunt liberal. Am avut preocupare spre filosofie, am citit mult. Istoria gândirii plitice, am fost preocupat de fenomenul social. După revoluție am terminat stagiatura, m-am angajat ca inginer”, a răspuns el când a fost întrebat care a fost motivul pentru care s-a înscris în PNL.

„Cine să-mi pregătească? Sunt sporadice informațiile astea, sunt inventate. Se pot face. Eu am avut o relație foarte bună cu președintele României, el este un om riguros”, a răspuns el când a fost întrebat dacă i se pregătește înlăturarea de la șefia PNL.

Ludovic și Mihaela Orban au împreună un fiu

Ludovic Orban este căsătorit cu Mihaela Orban, cu care are un copil, pe Tudor. Deși soțul ei a avut mereu funcții importante în politică, femeia a ales să ducă o viață discretă. Nu a ieșit niciodată la brațul lui la evenimente importante. Mihaela este psiholog, psihoterapeut și directoarea unei grădinițe private din București. De asemenea, este consilier în cadrul unei fundații care se ocupă cu educarea copiilor și adolescenților din România.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net