Maramureș. Dată dispărută, o femeie a fost găsită moartă în șura în care a decedat și soțul ei anul trecut

Ultima actualizare:

    Femeia dispărută a fost căutată 8 ore cu elicopterulFoto: Arhivă Click!
Femeia dispărută a fost căutată 8 ore cu elicopterulFoto: Arhivă Click!

O femeie de 47 de ani dintr-o localitate din Maramureș, data dispărută de familie și căutată cu elicopterul timp de 8 ore, a fost găsită moartă acasă, în șură. Culmea, în aceeași șură a sfârșit și bărbatul ei, anul trecut, după ce a căzut în ea și s-a lovit la cap.

Femeia fusese declarată dispărută din localitatea Întrerâuri, comuna Coaș. Salvamontiștii au căutat-o pe o distanță de 4 km de la casa unde locuia, inclusiv cu un elicopter, însă aceasta se afla decedată, între niște baloți de paie, în șura de lângă casă, scrie observatornews.ro.

Se pare că femeia s-a urcat pe o scară și a căzut între baloți, în șură. Deși fusese căutată în locația respectivă chiar de fiul ei, care a venit acasă să o caute, ea nu a fost observată. Doar instinctele unui ofițet criminalist au dus la găsirea femeii. La un moment dat, acesta s-a întors în șură și a simțit un miros ciudat. Astfel, a urcat pe baloți și a descoperit corpul fără viață al femeii între baloți.

În aceași mod a murit și soțul femeii

Pe corpul femeii nu au fost găsite urme de violență. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului, informează IPJ Maramureș.

Ciudat este că aceeași șură i-a adus moartea și soțului femeii. Anul trecut, bărbatul a căzut în șură și s-a lovit la cap. El a fost transportat la spital, unde a decedat.

Citește și:

Sibiu. Un șofer a căzut cu mașina într-o râpă și a abandonat-o cu un cadavru în ea

Au salvat copilul căzut în puţul adânc de 15 metri

image
image
image
image
image
image
Medic doctor spital FOTO Shutterstock jpg
fericire pexels jpg
62264654 jpg
sarpe shutterstock 2259389283 jpg
calendar ortodox 2021 8 iunie sf teodor stratilat png
actrita freepik jpg