Maratonistul dispărut în Munții Baiului a fost găsit mort. Cum a fost descoperit cadavrul


    Cornel Alexandru Crivăț (39 ani) iubea munteleFoto: adevarul.ro
Cornel Alexandru Crivăț (39 ani) iubea munteleFoto: adevarul.ro

Bun cunoscător al muntelui, Cornel Alexandru Crivăț s-a aventurat și duminică, cum făcea deseori, pe un traseu din Munții Baiului. Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a plecat la alergat, dar de data aceasta nu s-a mai întors. După 24 de ore de căutări, trupul său neînsuflețit a fost găsit în zona Limbășelu.

Alexandru Crivăţ s-a despărţit de tatăl său, duminică 11 aprilie, în jurul orelor 14.00. Bărbatul a anunţat că merge să alerge pe munte. Făcea asta frecvent, astfel că plecarea sa nu a îngrijorat pe nimeni din familie, într-o primă fază. Abia spre seară, când bărbatul nu a mai dat nici un semn de viaţă, rudele au început să-și pună problema că ar fi putut păți ceva rău, scrie adevarul.ro.

Luni dimineaţă, familia tânărului dispărut a anunţat Poliţia Azuga și mai multe echipe de salvatori montani, jandarmi şi civili, inclusive câini de urmă au fost în căutarea lui pe traseele din munţii Baiului. Cei care îl cunosc spun despre el că poate alerga zeci de kilometri pe munte, în orice condiţii, fiind un foarte bun atlet, foarte bine antrenat. Îşi petrecea foarte mult timp în pădure şi cunoaşte în amănunt traseele. În ciuda acestor lucruri, oamenii s-au temut că tânărul ar fi putut fi atacat de un animal sălbatic.

Trupul tânărului a fost găsit în apropierea unui bârlog    

Echipele de căutare i-au găsit trupul neînsuflețit în zona Limbășelu. Intervenția a fost una destul de grea, deoarece terenul respectiv era accidentat. Salvamontiștii au adus trupul bărbatului până la poalele muntelui, acolo unde a putut fi preluat de familie. Din primele cercetări, există indicii conform căruia bărbatul ar fi fost atacat de un animal sălbatic, cel mai probabil un urs. De altfel, nu departe de locul unde a fost găsit se află un bârlog. Trupul neînsuflețit va fi transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. 

Citește și: 

Un bărbat rătăcit în Munții Buzăului a fost descoperit după 5 zile. Cum a supraviețuit

Alpinistul român Zsolt Torok a fost găsit mort în Munții Făgăraș. Cucerise cele mai înalte culmi

foto1 fratiiB jpg
FotoJet jpg
cub ioana nastase png
cub paula seling png
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
cub bianca dragusanu png
infidelitate 0 jpeg
FotoJet (4) jpg
image
image
image
image
image
image
gemene 2 png
Daniela Gaviria jpg
shutterstock 676013005b jpg
Imagine WhatsApp 2022 12 07 la 10 47 33 jpg
FotoJet (4) jpg
CTP