Maratonul vaccin─ârii anti Covid la Bucure╚Öti. Unde se desf─â╚Öoar─â, c├ót dureaz─â, cum te po╚Ťi vaccina

image
Maratonul vaccin─ârii anti Covid de la Bucure╚Öti se va desf─â╚Öura la Sala Palatului ╚Öi Biblioteca Na╚Ťional─â Sursa foto: INQUAM PHOTOS/Sabin C├«rstoveanu

Maratonul vaccin─ârii anti Covid la Bucure╚Öti ├«ncepe vineri, 7 mai, de la ora 16.00. ├Än Capital─â vor fi deschise non stop, timp de trei zile, 50 de puncte de vaccinare unde oricine dore╚Öte se poate imuniza f─âr─â programare cu serul Pfizer. ╚śi, pentru ca evenimentul s─â se desf─â╚Öoare f─âr─â probleme inclusiv pe parcursul nop╚Ťii, prim─âria pune la dispozi╚Ťie ╚Öase linii de autobuz care vor facilita transportul la centrele de vaccinare.

Maratonul vaccinării anti Covid la București. Tot ce trebuie să știi

  • La maratonul vaccin─ârii care se va organiza ├«n acest weekend ├«n Bucure╚Öti se poate imuniza oricine, f─âr─â programare.
  • Serul folosit va fi Pfizer.
  • Nu ai nevoie dec├ót de actul de identitate. 
  • Evenimentul ├«ncepe vineri, la ora 16.00 ╚Öi se ├«ncheie luni, la ora 8.00. 
  • Vor fi 50 de puncte de vaccinare la Sala Palatului ╚Öi Biblioteca Na╚Ťional─â. 
  • Prim─âria Capitalei pune la dispozi╚Ťie 6 linii de autibuz care vor circula ╚Öi  noaptea

image
Valeriu Gheorghi╚Ť─â va vaccina bucure╚Ötenii la Sala Palatului

La eveniment vor participa 1200 de voluntari

La eveniment, care se anun╚Ť─â a fi unul de mare amploare, vor participa aproximativ 1200 de voluntari, mai exact 260 de medici, 300 de asisten╚Ťi medicali, 135 de reziden╚Ťi ╚Öi 500 studen╚Ťi la medicin─â. La eveniment, lucr├ónd cot la cot cu voluntarii, vor fi prezen╚Ťi medicii Mihai Craiu, coordonatorul centrului de vaccinare de la Sala Palatului ╚Öi Valeriu Gheorghi╚Ť─â, coordonatorul campaniei de vaccinare din Rom├ónia. ÔÇ×Inclusiv eu voi fi prezent ┼či voi vaccina ├«n ziua de vineri ├«n centrul de la Sala PalatuluiÔÇŁ, a anun┼úat medicul militar ├«n cadrul unei conferin┼úe de pres─â.

Unde se va desfășura maratonul vaccinării la București 

Maratonul vaccin─ârii anti-COVID de la Bucure╚Öti se va desf─â┼čura la Sala Palatului ┼či la Biblioteca Na┼úional─â. Evenimentul ├«ncepe vineri, 7 mai, de la ora 16,00, ┼či se va ├«ncheia luni, 10 mai, la ora 8.00. ├Äns─â, dac─â vor mai fi la r├ónd persoane care doresc s─â se imunizeze, programul ar putea fi prelungit. 

image
La Sala Palatului vor fi deschise 40 de puncte de vaccinare

La Sala Palatului vor fi organizate 40 de cabinete de imunizare, iar coordonatorul centrului este medicul Mihai Craiu. ÔÇ×Vom asigura procedurile cum sunt ├«ntr-un centru obi╚Önuit de vaccinare, oamenii vor fi la fel de ├«n siguran╚Ť─â ca ├«n centrele din spitale. Asigur─âm o vaccinare timp de 24 de ore din 24 ├«n cele trei zile, cu mici pauze tehnice de cur─â┼úenie, ├«n cele dou─â loca┼úii - la Sala Palatului, unde sunt 40 de cabinete de vaccinare, ┼či la Biblioteca Na┼úional─â, unde sunt zece cabineteÔÇŁ, a declarat Mihai Craiu.

image
10 puncte de vaccinare vor fi deschise la Biblioteca Na╚Ťional─â din Bucure╚Öti

La Biblioteca Na╚Ťional─â vor fi deschise non stop, timp de trei zile, 10 puncte de vaccinare. 

image
Nicu╚Öor Dan pune la dispozi╚Ťia bucure╚Ötenilor autobuze de noapteSursa foto: INQUAM PHOTOS/George C─âlin

Maratonul vaccinării anti Covid la București. Autobuze care vor circula noaptea

"Oricine vrea s─â se vaccineze cu vaccinul anti-COVID-19 o poate face f─âr─â niciun fel de programare ├«ncep├ónd de vineri, la ora 16,00, ┼či p├ón─â luni, la ora 8,00. ├Ämpreun─â cu STB, am convenit s─â extindem ┼či noaptea circula┼úia autobuzelor pe liniile 104, 117, 178, 300, 313 ┼či 368, pentru a facilita transportul bucure┼čtenilor la centrele de vaccinare ┼či ├«napoi spre cas─â", a scris primarul general Nicu╚Öor Dan, pe Facebook.

image
Persoanele care vor dori s─â se vaccineze noaptea vor putea ajunge la centrele de vaccinare cu autobuzele

Oricine va dori va putea ajunge la Sala Palatului sau Biblioteca Na╚Ťional─â cu autobuzul. Cele ╚Öase linii vor circula pe parcursul ├«ntregii nop╚Ťi, ├«n a╚Öa fel ├«nc├ót bucure╚Ötenii s─â se poat─â imuniza la orice or─â doresc ╚Öi s─â se poat─â ├«ntoarce ├«napoi acas─â. Recomandat este ca ├«n mijloacele de transport ├«n comun s─â se p─âstreze distan╚Ťa social─â ╚Öi s─â se poarte masc─â de protec╚Ťie. 

image
Alexandru Tomescu va cânta la vioară duminică, pe 9 mai, de Ziua Europei Sursa foto: INQUAM PHOTOS/Raul Stef

Transmisiuni live și momente artistice 

├Än cadrul evenimentului, se va organiza un studio video, de unde se vor face transmisiuni live de la Sala Palatului, iar purt─âtori de cuv├ónt vor fi medici cu experien┼ú─â din diferite domenii, care vor sus┼úine latura informa┼úional─â a proiectului. De asemenea, vor fi ┼či momente muzicale de pian ┼či vioar─â ┼či vor fi prezen┼úi sportivi, arti┼čti, dar ┼či alte vedete.

image
Bogdan Gheorghiu, ministrul Culturii, a anun╚Ťat programele artistice ╚Öi culturale care se vor desf─â╚Öura pe parcursul celor trei zile de maratonSursa foto: INQUAM PHOTOS/Octav Ganea

Ministerul Culturii informeaz─â c─â la maratonul vaccin─ârii anti Covid de la Bucure╚Öti va exista ╚Öi un program cultural. ÔÇ×M─â bucur c─â prin acest parteneriat cu Universitatea de Medicin─â ┼či Farmacie "Carol Davila", organizatorul evenimentului, am asigurat ┼či implicarea zonei culturale, una din cele mai afectate de pandemia provocat─â de virusul SARS-CoV-2, care are nevoie de sprijinul fiec─ârui rom├ón. ├Än acest maraton au dorit s─â se implice mai multe institu┼úii din subordinea Ministerului Culturii. Astfel, al─âturi de Biblioteca Na┼úional─â a Rom├óniei, vom avea Teatrul Na┼úional de Operet─â ┼či Musical "Ion Dacian", Centrul Na┼úional de Art─â Tinerimea Rom├ón─â ┼či Filarmonica George Enescu care vor asigura momente artistice pe parcursul maratonului", a declarat ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu.

La maratonul vaccin─ârii anti Covid de la Bucure╚Öti va fi prezent ╚Öi Alexandru Tomescu. Artistul ne va ├«nc├ónta cu o interpretare la vioara Stradivarius Elder-Voicu, chiar pe 9 mai, de Ziua Europei. 

Lista maratoanelor de vaccinare din ╚Ťar─â

4-11 mai. Maratonul vaccin─ârii ├«n re╚Ťeaua sanitar─â MApN. Timp de o s─âpt─âm├ón─â, 24 de ore din 24, oricine se poate imuniza ├«n spitalele militare din Bucure╚Öti, Bra╚Öov, Cluj-Napoca, Constan╚Ťa, Craiova, Ia╚Öi ╚Öi Timi╚Öoara.

7-9 mai. Are loc Maratonul vaccin─ârii la Bucure╚Öti, care se va desf─â╚Öura ├«n dou─â loca╚Ťii: la Sala Palatului ╚Öi la Biblioteca Na╚Ťional─â. Timp de trei zile, v─â pute╚Ťi duce doar cu buletinul, la orice or─â din zi ╚Öi din noapte.

10-17 mai, la Craiova, va avea loc ÔÇ×s─âpt─âm├óna altfelÔÇŁ, un proiect pilot ├«n cadrul c─âruia centrele de vaccinare vor func╚Ťiona 24 de ore din 24, timp de 7 zile.

14-16 mai. Universit─â╚Ťile de Medicin─â ╚Öi Farmacie organizeaz─â maratoane ├«n Cluj-Napoca, T├órgu Mure╚Ö ╚Öi Ia╚Öi. Oricine a ├«mplinit 16 ani poate veni doar cu buletinul, f─âr─â programare.

CITE╚śTE ╚śIAproape 4.000 de oameni s-au vaccinat anti-COVID la Maratonul Vaccin─ârii de la Timi┼čoara

Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
alina ilan laufer jpeg
image png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
ioana nastase fiu3 webp
BeFunky collage (40) jpg
nota bac fiica adriana iliescu eliza sefa promotie 776494 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Vladimir Putin FOTO AFP
plaje largite mamaia jpeg
6 front masini electrice poza mare jpg
5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
perchezitii traficanti migranti iunie 2022 (5) png
image png