Mărturia cutremurătoare a mecanicului de tren: „S-au aruncat”

Ultima actualizare:

    Mecanicul de tren și-a continuat călătoria. Foto: captură antena3.ro
Mecanicul de tren și-a continuat călătoria. Foto: captură antena3.ro

Mecanicul trenului InterRegio 1983 a trăit cel mai grav incident din viața lui. Bărbatul a mărturisit, la câteva ore de la tragedia de pe calea ferată, că nu va uita niciodată imaginea celor patru suflete spulberate de locomotiva sa.

„Și-a luat copilașii în brațe și s-a aruncat. Am claxonat. Au ieșit din pădure de aici, din fața mea. Ce să fac? Pe doi îi ținea în brațe și pe unul de mână. S-au aruncat cu toții în fața trenului”, a declarat mecaniul de tren, citat de antena3.ro. Bărbatul a fost puternic afectat de eveniment și nu și-a putut stăpâni lacrimile. Cu toate acestea, superiorii lui au decis să-l lase să continue călătoria până la orașul de destinație, Constanța.

„Mecanicul nu a fost înlocuit. A declarat că poate continua drumul. Colegii de la Siguranța Circulației au vorbit cu el. Șeful de tren îl însoțește până la destinație, municipiul Constanța”, au declarat oficialii CFR Călători. Trenul InterRegio 1983 a plecat din Brănești după 60 de minute de staționare.

O tânără de 30 de ani s-a aruncat în fața trenului, împreună cu cele trei fete ale sale, în apropiere de halta Brănești, joi dimineață. Toți cei patru au decedat. Femeia era însărcinată cu al patrulea copil. Ea a lăsat un bilet de adio. Detalii AICI.

image
image
image
image
image
image
EXPLOZIE MASINI jpg
Peste in tigaie FOTO Shutterstock jpg
4 avion shutterstock 466537967 jpg jpeg
Paine FOTO Shutterstock jpg
vis jpg
Interventie operatie chirurgicala shutterstock 1380801545 jpg