Medic stomatolog din Roman, campion național la fitness! Cine este Virginia Laic și cum arată la 47 de ani

Pasiunea pentru sport a unui medic stomatolog din Roman i-a adus titlul naţional la vârsta de 47 de ani. Virginia Laic este noua câştigătoare a Cupei României la fitness, la Categoria „bikini fitness masters 45 +“ şi a cucerit medalia de bronz la Categoria „fit model“, informează adevarul.ro.

Virginia, cu  trofeul Cupei  României. FOTOgrafii: Facebook - Cipri&Anca
Virginia, cu trofeul Cupei României. FOTOgrafii: Facebook - Cipri&Anca

Competiţia a fost organizată la Cluj-Napoca, la ea participând aproximativ 300 de sportivi pasionaţi de aceste sporturi de la diverse cluburi din ţară şi din străinătate. După cum a dezvăluit medicul pe pagina de Facebook, pregătirea intensă pentru concurs a durat 9 săptămâni, timp în care a făcut câte două antrenamente pe zi. Sportiva a recunoscut că a avut momente în care s-a întrebat dacă a făcut alegerea corectă să participe la competiţie, că au fost nouă săptămâni în care şi-a stresat antrenorul, familia, colegii şi prietenii, unii dntre ei devenindu-i şi mai apropiaţi, iar alţii abandonând-o. 

Proba ţinutelor  de seară este  una foarte  apreciată
Proba ţinutelor de seară este una foarte apreciată

Câştigă medalii în fiecare an

În ceea ce priveşte fitness-ul, ea s-a îndrăgostit de acest sport în urmă cu cinci ani, după ce a trecut prin artele marţiale, dans, zumba şi aerobic. Mamă a doi copii, ea mai recunoaşte că în acest sport alimentaţia este foarte importantă. „Alimentaţia e una foarte simplă şi se bazează pe proteine de foarte bună calitate şi uşor digerabile, peşte şi ouă din surse cât mai bio, legume, orez sau paste integrale, anumite fructe. Există şi capitolul «strict interzis». Aici se încadrează consumul de zahăr, dulciuri în general, alcool, sucuri de orice fel şi marea majoritate a produselor făinoase şi lactate“, a declarat, pentru „Adevărul“, Virginia Laic.

Laureatele Cupei  României, pe scenă
Laureatele Cupei României, pe scenă

Din 2019 încoace, nu a existat an în care Virginia să nu urce pe podiumurile competiţiilor la care a luat startul. „Printre cele mai importante reuşite de până acum se numără obţinerea a trei carduri pro, la Miami Pro Romania Championships, în 2019, la trei categorii diferite, titlul de vicecampioană balcanică la Categoria «fit model», obţinut la Campionatul Balcanic de la Drobeta Turnu Severin în  2021, aur şi argint la celebrul Olympia amateur eastern Europe, în 2022“, a detaliat medaliata de la Cupa României 2023 pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net