Medicul şpăgar, înapoi la spital. Denunţătoarea: «Am avut un şoc când l-am văzut în salon»


    Medicul Ioan Dobrescu (în mijloc)
Medicul Ioan Dobrescu (în mijloc)

După câteva ore de audieri, chirurgul de la Spitalul de Urgenţă pentru Copii, Ioan Dobrescu, prins în flagrant în timp ce lua mită, s-a întors la spital. El a mers în control în salonul unde se afla copilul denunţătoarei.

Medicul chirurg Ioan Dobrescu, de la Clinica de Pediatrie 1 din Cluj, care a fost prins ieri în flagrant în timp ce lua bani pentru a opera un copil, s-a prezentat, joi seara, la vizita medicală în salonul unde se afla copilul împreună cu bunica, cea care a făcut denunţul. Femeia, care nu ştia că medicul este cercetat în stare de liberate, a avut un şoc.

Ioan Dobrescu, medic la Clinica de Pediatrie 1 din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii din Cluj-Napoca a fost prins în flagrant de poliţişti ieri, în jurul orei 13.00, luând mită.

Poliţiştii au găsit în buzunarul lui Dobrescu suma de 300 de lei, bani marcaţi în urma demersului făcut de bunica copilului. După audieri, medicul a plecat liber, nefiind emisă ordonanţă de reţinere pe numele său.

Medicul a fost denunţat de către bunica copilului. Aceasta a mers la Poliţie, în momentul în care Ioan Dobrescu i-a cerut o sumă mai mare decât şi-ar fi permis pentru a-l opera pe copil. După incidentul cu flagrantul, familia băiatului nu s-a mai interesat de ce se întâmplă cu medicul Dobrescu, fiind siguri că acesta va fi arestat.

Surpriză, însă: joi seara la ora 18.00, la câteva ore după organizarea flagrantului, medicul Dobrescu efectua vizita medicală obişnuită. Primul salon în care a intrat a fost cel în care se afla băiatul împreună cu bunica lui şi totodată denunţătoarea acestuia.

„Aseară a venit la vizita medicală. Am rămas fără cuvinte, nu vă pot descrie, am avut un şoc. Nu am putut articula niciun cuvânt. Nu are ruşine faţă de colegi, faţă de pacienţi? Eu nu aş mai ieşi din casă o săptămână de ruşine. Credeam că va fi reţinut. Azi dimineaţă a venit iarăşi la vizită, s-a uitat foarte urât la mine, a scrâşnit din dinţi când m-a văzut. Nu mai este doctorul nepotului meu, acuma suntem în grija şefului de secţie de la Spitalul de Copii", a declarat Monica B., bunica copilului.

Citeşte cele mai multe amănunte pe adevarul.ro

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
cub gabriela marin denise pilafai png
mariana moculescu jpg
Screenshot 2022 11 29 at 14 50 45 png
Tiktok webp
image
image
image
image
cub kamara și Leon gif
5 vloggerita mimi in depresie 5 jpg jpeg
Politia din Muntenegru FOTO Shutterstock jpg
cum se epilau femeile in antichitate jpg
Joshua Cooper jpg
sarcina in vis jpg