Mergi la spectacole de Dragobete și poți câștiga excursii în doi!

Ultima actualizare:

    Scenă din piesa „Încă nu, dar o să fie...”
Scenă din piesa „Încă nu, dar o să fie...”

Poți să-i faci o dublă surpriză iubitului sau iubitei tale, de Dragobete: mergeți la un concert, la o piesă de teatru, iar la sfârșit poți câștiga pentru amândoi un weekend romantic la munte. Vineri, 24 februarie, de peste tot puteți primi cadouri.

În seara de Dragobete, la Teatrul Elisabeta din București ți se pregătește piesa „Încă nu, dar o să fie...”. Începând cu ora 19.00, pe scenă vor urca Bogdan Stanoevici, Gabi Costin, Teodora Pacurar, Valeria Stoian, Vasile Calofir, Mirela Stoian, Stefan Velniciuc, Anca Dinicu, Raluca Ghervan, Mihnea Nicolau, Irina Noapteș. Piesa este o comedie de situație în care intrigile amoroase dau naștere unor situații comice irezistibile. De la ora 20.30, la Restaurant Elisabeta începe un concert de zile mari, cu Marius Gilea, Gabriel Spahiu și invitații lor. La sfârșitul serii vor fi desemnați câștigătorii a două weekenduri romantice la Predeal.

Și la Veranda Mall s-a dat startul campaniei „Cine iubește, primește”. Vizitatorii care trec pragul centrului comercial până la 24 februarie se pot înscrie într-un concurs și câștiga un inel de logodnă cu diamant, precum și premii instant. Marele premiu va fi acordat prin dragere la sorți pe 27 februarie, iar în campanie se pot înscrie toți cei care fac cumpărături în valoare de minimum 150 de lei.

La București Mall, cuplurile pot afla ce le rezervă viitorul relației. Dacă merg împreună și își scanează palmele cu ajutorul aplicației Fortune Teller, aceasta le va spune cât de mare e iubirea și ce surprize îi așteaptă în viitor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Eomania Ucraina UEFA EURO 2024 jpg
image
image
image
image
image
image
index png
Insula Agistri, Grecia FOTO Shutterstock
555 (21) jpg
santorini 4044972 1280 jpg
loc de munca jpg
reguli noi aeroport jpg
dulceata din plante de leac jpeg
printul julian al suediei profimedia (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net