Mesaj dureros după moartea mamei din Timișoara, care s-a stins alături de fiul său: „Darius era îngerul ei!”

image
Crina s-a stins din viață la doar 29 de aniFoto: Arhiva personală

Una dintre prietenele femeii de 29 de ani care și-a pierdut viața în urma deratizării mortale de la Timișoara a postat un mesaj sfâșietor pe Facebook. Femeia a povestit totul despre problemele prin care a trecut Crina de-a lungul vieții. Tânăra mamă a murit alături de copilul ei, Darius.

În blocul de pe strada Mioriţa nr. 8 din Timişoara, deratizat cu o substanţă toxică interzisă în spaţii destinate locuirii, stăteau, în chirie, şi soţii Crina şi Teo, alături de fiul lor, Darius, în vârstă de 3 ani. Familia și-a găsit cu greu fericirea, după mulți ani de chin. Lucrurile au părut că se așează pentru ei, însă Crina și Darius s-au strins din viața în urma tragediei care a înfiorat o țară întreagă. Băiețelul de trei ani s-a stins din viață sâmbăta trecută, la spitalul de Copii „Louis Țurcanu”, iar luni (18 noiembrie), a ajuns la spital și mama lui. Medicii nu au mai putut face nimic nici pentru ea.

„Crina e un miracol!”

Ana Negrulescu, prietenă bună cu tânăra mamă, a povestit pe Facebook viața Crinei. Femeia a fost încercată de multe greutăți de-a lungul vremii, însă nu și-a pierdut niciodată speranța.

„Având în vedere evenimentele șocante care au avut loc în blocul de pe strada Miorița din Timișoara, aș dori să vă vorbesc despre prietena noastră și fiul ei, pe care i-am pierdut. Nu cred că ne este dat nouă ca oameni să vedem prea multe miracole în umblarea noastră pe acest pământ. Pentru mine Crina a fost un miracol. Crina a locuit pe stradă mult timp și e greu de descris prin ce suferințe a trecut, ce a determinat-o să plece de acasă în copilărie, dificultatea vieții lipsite de acoperiș și hrană, modul în care a fost tratată pe stradă, femeie fiind. Până nu a lucrat Paul cu tinerii străzii, și cu Crina, nici nu mi-am putut imagina. Nu vreau să sune blasfemiator, dar mi se pare că sintagma “părăsită de oameni, femeie a durerii, obișnuită cu suferința” descrie imaginea pe care o aveam eu despre Crina în urma cu câțiva ani. În vara lui 2018, eram în vizită în țară și ne plimbam prin Complexul Studențesc, când am reîntâlnit-o pe Crina. Nu am recunoscut-o, în primă instanță. Mai apoi, nu m-am putut opri din plâns când am văzut ce bine arată. Am povestit puțin cu ea și ne-a spus că a ieșit de pe stradă, că e căsătorită, are un fiu, Darius, și că e fericită. Lucra și făcea liceul la seral. Era bine, optimistă, plină de viață și extrem de mulțumitoare pentru noua ei viață. Anul acesta când am fost în țară, ne-am întâlnit cu ea și Darius la un suc în Complex. Erau bine. Darius era un copil vesel, vioi și curios și i-a adus multă bucurie mamei sale. Crina ne tot spunea cum Dumnezeu, Darius si soțul ei au scos-o de pe stradă. Darius era “îngerul” ei, pe care Dumnezeu i l-a trimis să îi schimbe viața”, a povestit femeia pe Facebook. 

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
gyuri pascu si daniela marin
bianca dragusanu
cub botez tort liam png
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
reghe corina caciuc jpeg
Nord Stream 2 FOTO Shutterstock
Big Trail Lake FOTO USGS
image
image
image
image
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
vladimir putin si bomba nucleara
bec
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
botulism Sursă foto: Profimedia
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg