Mesaje sfâșietoare pentru Alexandra, fata de 17 ani care a murit în accidentul din Constanța

Ultima actualizare:

    Alexandra s-a stins la doar 17 ani
Alexandra s-a stins la doar 17 ani

Prietenii, familia, rudele tinerei de doar 17 ani, care a murit în accidentul petrecut duminică, la intrarea în localitatea Ovidiu, la doar câțiva kilometri de Constanța, sunt în stare de șoc. Mesajele de jale nu contenesc să curgă pe rețelele sociale.

Apropiații Alexandrei, tânăra de doar 17 ani, decedată în cumplitul accident petrecut în Duminica Floriilor, la intrare în localitatea Ovidiu, sunt în stare de șoc. Aceștia au transmis mesaje sfâșietoare pe rețelele sociale.„Inima mea frumoasă, suflețelul meu. Ai plecat prea devreme dintre noi, zâna mea, ne-ai dat foc la inimă, ne-ai făcut să nu uităm niciodată ziua de Florii, fata mea. Să te ducă Dumnezeu într-un loc frumos la fel ca inima ta, iubirea mea. Ne-ai lăsat îndurerați”, au transmis prietenii tinerei de 17 ani, potrivit publicațiie locale cugetliber.ro.

„Mi-ai dat foc la inimă, nu pot să realizez așa ceva. Vreau să cred că e un coșmar urât, vreau să mă trezesc. Zâmbetul meu frumos, tu aveai grijă de mine să nu mi se facă rău și ți s-a făcut ție, zâmbetul meu frumos. Cum să nu îți mai aud eu ție glasul, la mine acasă? Cum să nu îți mai văd eu chipul plin de fericire? Cum să mă obișnuiesc eu cu ideea ca eu o să îmi trăiesc viața și tu ești în pământ, sufletul meu? Vreau sa vii înapoi, Alexuța mea. Sper încontinuu să mă sune cineva să îmi spună ca a fost o glumă, că ai vrut sa ne păcălești cum făceai tu mereu, raza mea de soare. Sufletul meu s-a dus odată cu tine, fetița mea plină de speranța și lumină. Nu pot să trec peste așa ceva, Alexandra mea frumoasă. Nu vreau să cred că tu nu mai ești”, și-au strigat disperarea apropiații. 


    Accident grav, la Ovidiu, de FloriiFoto: Info Trafic Constanța / Neacșu Cătălin
Accident grav, la Ovidiu, de FloriiFoto: Info Trafic Constanța / Neacșu Cătălin

„Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace. Nu acceptăm încă realitatea, vrem să credem că e un coșmar urât din care ne trezim mai devreme sau mai târziu, ne-ai lăsat cu foc în inimi și durere în suflete”. „Dumnezeu să te ierte, suflet frumos, chip frumos, nu mai pot și nu-mi vine să cred că este adevărat, nu am să te uit toată viața mea”, au scris rudele Alexandrei pe rețelele sociale.

Cum s-a petrecut cumplitul accident

Accidentul a avut loc în jurul orei 20.40, pe DN 2A, în orașul Ovidiu. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, primul condus de un bărbat, de 26 de ani, iar cel de-al doilea, de un bărbat, de 23 de ani. „În urma impactului a rezultat decesul unei tinere, de 17 ani, pasageră în primul autoturism, precum și vătămarea corporală ușoară a 4 persoane (cei doi conducători auto, precum și câte un pasager din fiecare autoturism). În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, au arătat reprezentanții IPJ Constanța. Din primele informații, accidentul ar fi avut loc pe fondul unei întoarcere neregulamentare, pe linia continuă, efectuată de șoferul mașinii în care era tânăra decedată. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
pensie jpeg
invitatie de nunta jpg
Prințul William în noiembrie 2023  foto   GettyImages jpg
eruptie vulcan jpg
bataie bici campanie sibiu jpg
image png
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net