Mihai Mărgineanu și-a ales locul pentru bătrânețe. Și-a luat casă în Spania și le spune românilor ce au de făcut

Ultima actualizare:

Mihai Mărgineanu este un cântăreț, actor și compozitor român unul dintre cei mai îndrăgiți din România. Recent el a mărturisit în podcastul realizatoarei TV Teo Trandafir el că și-a făcut deja planuri unde își va petrece bătrânețea. Deocamdată, actorul din Las Fiebinți spune că este în putere, muncește cât poate și are o peioadă foarte bună. De altfel, Mihai Mărgineanu și-a achiziționat nu demult o casă într-una din cele mai frumoase zone din lume: Costa del Sol din Spania. A povestit cum a procedat și a dat sfaturi despre ce trebuie să faci ca să reușești.

Mihai Mărgineanu știe unde își va petrece bătrânețea

Mihai Mărgineanu și-a ales locul unde vrea să își petreacă bătrânețea
Mihai Mărgineanu și-a ales locul unde vrea să își petreacă bătrânețea

Într-o discuție cu Teo Trandafir, Mihai Mărgineanu a spus că muncește cât poate pentru a-și asigura o bătrânețe liniștită. Nu a ales România, ci Spania. Până atunci, însă, Mărgineanu spune că va munci până nu o să mai poată sau nu o să mai vrea.

„Depinde unde vrei să îmbătrânești. Tu vrei să îmbătrânești la Pitești, acolo? Sau poți să îmbătrânești la munte sau la mare. Unde găsești munte și mare? Cauți și găsești. Eu aș vrea să îmbătrânesc la munte, la mare. Este o perioadă în care muncesc și îmi pot permite să strâng, să fac lucruri. Peste ceva timp nu o să mai muncesc. De ce? Pentru că nu o să mai vreau, nu o să mai am chef sau nu o să mai pot”, a spus actorul.

Cum și-a cumpărat Mihai Mărgineanu casă în Costa del Sol

Artistul a povestit și despre casa lui pe care a reușit să o cumpere într-o zonă splendidă din Spania: Costa del Sol. El a transmis românilor că nu este deloc imposibil, dar cp trebuie să te „agiți” un pic.

Ar fi costat 260.000 de euro, după cum a scris Playtech, iar actorul a reușit să o achiziționeze făcând un credit la o bancă din Spania.

„Acolo e credit! Oricine poate să facă, numai că trebuie să te agiți un pic. Mi-am făcut credit la banca spaniolă cu actele din România, de la ANAF, cu traduceri, a durat șase luni toată șmecherie”, a spus artistul la podcastul lui Teo Trandafir.

„Mă chinui să pot să îmi asigur viitorul ala, poate că Dumnezeu o să râde când îi spun planurile mele de viitor, dar eu măcar încerc să fac ceva.

Și asta e ideea să stau mai mult acolo. Pentru că e cald, e marea ... clima se schimbă.

„Asta a fost ideea să îmi găsesc un loc. Poate peste 10 ani nu o sa îmi mai placă, pot să o vând și să plec în altă parte”.

Mihai Mărgineanu a mai mărturisit că îi plac mult vinurile din Spania și că în general își alege sortimente scumpe pentru că este pretențios la gust. Despre vinurile din România spune că sunt multe foarte bune, dar sunt prea tari.

„Am știut să mă vând foarte bine”

Cu câțiva ani în urmă, Mihai Mărgineanu anunța că el are trei meserii, cea de actor în serialul „Las Fierbinți”, cea de cântăreț, dar și cea de pilot.

Înainte de toate acestea, artistul a lucrat în vânzări ani de zile, iar această perioadă a vieții l-a ajutat în meseriile de acum. 

„Eu cred că am știut să mă vând foarte bine. În primul rând, ca să vrei să vinzi un produs, trebuie să îl cunoști foarte bine. Asta e condiția principală de a fi un vânzător bun. Și când spui că am școli înalte de vânzări, adică am fost la multe companii internaționale din 1993 până în 2000 când am încetat orice colaborare cu orice angajator”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net