Mihai Voropchievici a făcut prognoza meteo din bătrâni pentru toată luna august: caniculă sau furtuni

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat meteo din bătrâni pentru luna august 2023. Iată cum va fi vremea de Sfânta Maria.

Meteo din bătrâni pentru august Foto: captură Antena3
Meteo din bătrâni pentru august Foto: captură Antena3

Meteo din bătrâni pentru august

„Pe 5 august vine așa o ploaie și ne mai răcorește puțin. În perioada 6-13 august, va fi bine, cald și va fi și ceva vant. E nemaipomenit de bine. Pe 14 și 15 august, ceva ploaie, iar pe 16, 17, 18 va fi foarte bine. Între 19-31 august, ceva vânt și puțină ploaie", a spus numerologul Mihai Voropchievici, scrie Antena3 CNN.ro. 

Cum va fi vremea de Sfânta Maria

Meteorologii de la ANM au prezentat prognoza meteo pentru minivacanţa de Sfânta Maria din luna august. Conform acestei prognoze, prima parte a lunii va fi caracterizată de temperaturi caniculare, urmate de o a doua perioadă în care temperaturile vor scădea cu 10 grade din cauza unui ciclon polar ce se va forma deasupra României.

Administrația Națională de Meteorologie a emis două avertizări cod galben și portocaliu de caniculă și disconfort termic. În jumătatea de sud a Olteniei și a Munteniei, se vor înregistra temperaturi maxime de 39 şi 41 de grade Celsius. Potrivit specialiștilor, valul de cãldurã şi disconfortul termic vor continua sã se extindã şi sã se intensifice la începutul săptămânii viitoare.

Valul de căldură se va extinde în toată țara și va fi caniculă în toate zonele de câmpie și de podiș. Disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime se vor situa în general între 33 și 37 de grade, iar cele minime se vor încadra între 17 și 20 de grade Celsius.

Vremea 14-21 august

Mediile valorilor termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile sudice și sud-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință spre deficit în regiunile vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă

Vremea 21-28 august

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână în regiunile sudice și sud-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

image
image
image
image
image
image
Accident 2 Mai Vama Veche jpg
STB FB jpg
piata unirii shutterstock jpg
probleme de auz jpeg
femeie buchet de flori jpg
vreme 1 mai jpg
Infidelitate jpg
Acţiune Poliţie Rutieră Sibiu - în trafic Foto IPJ Sibiu
image
actualitate.net
image
actualitate.net