Miliardarul Truică, nopţi fierbinţi cu o brunetă cu sâni mari


    Au stat două ore la  un restaurant de fiţe
Au stat două ore la un restaurant de fiţe

Face ce face şi cade tot în picioare. Condamnat în Franţa şi rămas fără arme, Remus Truică a găsit o nouă “alinare”. O brunetă voluptuoasă, pe care a “vrăjit-o” în două ore, atât cât a durat întâlnirea într-un restaurant din Capitală, continuată după miezul nopţii în locuinţa miliardarului.

Cum e şi firesc, după atâta ploaie se mai şi înseninează. Soarele din viaţa miliardarului Remus Truică este o tânără brunetă, care îl soarbe din priviri. Omul de afaceri şi noua sa cucerire au fost surprinşi de fotoreporterii Click!, weekendul trecut, într-un restaurant retras din Bucureşti, unde au zăbovit vreme de două ceasuri.

Trecuse de miezul nopţii când cei doi amorezi au părăsit localul. El, îmbrăcat elegant, la costum, iar ea clasic, într-un pantalon mulat negru şi o bluziţă albă cu un decolteu foarte generos.

Truică şi bruneta au stat două ore la restaurant

simeon stalpnicul png

Fără să aibă grijă de iubita lui, Remus Truică s-a grăbit să ajungă la volanul maşinii, drept pentru care bruneta a trebuit să-şi deschidă singură portiera. S-au îndreptat apoi spre casa bărbatului, unde şi-au petrecut restul nop­ţii.

Escapada fierbinte vine la o săptămână după ce omul de afaceri primise două veşti proaste. Poliţiştii l-au chemat să-şi predea armele (un pistol şi trei arme de vânătoare, toate letale), iar judecătorii din Franţa l-au condamnat la cinci luni închisoare cu suspendare pentru abandon de familie.

La plecare, omul de afaceri s-a urcat, grăbit, primul în maşină

simeon stalpnicul png

Miliardarul, căsătorit (încă) cu Irina Truică, a ţinut prima pagină a ziarelor din vara anului trecut, când relaţia sa extraconjugală cu celebra cântăreaţă Patricia Kass a fost făcută publică de cântăreaţă.

De atunci, se bate cu soţia sa prin tribunale, în zeci de procese. O parte au şi fost câştigate de Irina, care s-a luptat în special pentru custodia celor două fetiţe. Le-a recuperat, în iarna anului trecut, de la Remus Truică, după mai multe episoade de ameninţări şi loviri din partea bărbatului.

Cei doi au plecat cu maşina miliardarului până la acesta acasă

simeon stalpnicul png

Chiar dacă poza în cel mai bun şi iubitor tată, de când gemenele au ajuns în grija mamei, Truică nu s-a mai interesat deloc de soarta lor. În schimb, îşi vede de viaţa lui, în compania domnişoarelor dornice de o aventură cu o vedetă autohtonă.

Irina poate face alte paşapoarte fetelor

Irina Truică a mai bifat o victorie în faţa soţului său, Remus. Magistraţii de la Buftea i-au dat câştig de cauză soţiei miliardarului, cererea acesteia de a reface paşapoartele fetiţelor fiind aprobată.

Deşi a câştigat procesul de răpire internaţională şi custodia fetiţelor încă din decembrie anul trecut, Irina Truică nu poate merge cu ele în Insula Saint Martin din Caraibe, acolo unde are reşedinţa. Miliardarul s-a tot încăpăţânat să ţină la el documentele fetiţelor, spunând că ele nu există. Acum, Irina va putea să facă alte documente de călătorie fetelor şi să plece cu ele oriunde va dori.

1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
fata diavol jpg
dog 1168663 1920 jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
vladimir putin singur umbra trist cocosat shutterstock 1177474882 jpg
Fost interlop cunoscut preda la un liceu din turda png
image
image
image
image
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg
catelul gino si pisica flossie jpg
shutterstock 641704987 jpg