Milionar, sinucidere în baie cu fumul de la grătar. Dezvăluiri șocante despre moartea unui bancher

Ultima actualizare:

Sinuciderea începutului de an în lumea bogaților. Virgil Chirică, un cunoscut milionar român de 46 de ani a fost găsit mort chiar în vila sa din Voluntari. Bărbatul era directorul diviziei de asigurări la una dintre cele mai mari companii de leasing și dezvoltator imobiliar important în București. Nu surprinde gestul, ci modul fără precedent cum a fost dus la capăt.

Virgil Chirică, bancherul care s-a sinucis șocant
Virgil Chirică a uimit anchetatorii prin modul ciudat prin care s-a sinucis. Foto Fcb Virgil Chirică

Virgil Chirică a fost găsit mort în  la începutul lunii dar circumstanțele decesului au fost aflate de abia acum, după ce s-a finalizat ancheta.  

Comunicatul IPJ Ilfov 

”La data de 4 februarie, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, o persoană de sex masculin a fost găsită decedată într-o locuință din orașul Voluntari.  

La fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov pentru efectuarea activităților din competență. Persoană decedată a fost identificată, în cauză fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 46 de ani.  

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminali Ilfov efectuează cercetări în cadrul unui dosar de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, se arată în comunicatul Poliției citat de antena3.ro 

Sinucidere de milionar din a doua încercare 

În urmă cu patru ani, Virgil Chirică a mai încercat să își pună capăt zilelor, însă, la acea vreme, a fost salvat la timp de familie. Potrivit sursei citate, milionarul ar fi fost atunci internat pentru o perioadă în spital, după care ar fi continuat să urmeze un tratament. 

Ce se știe? Surse din anchetă spun că ușa vilei ar fi fost încuiată pe dinăuntru, iar cheia se afla pe masă. Mai mult decât atât, pe trupul milionarului nu au fost observate urme de violență. decesul lui fiind provocat în urma unei intoxicații cu fum. 

Chirică a cumpărat trei grătare și mai mulți saci de cărbuni, pe care i-a dus în baia vilei de la etajul 1. Bărbatul a făcut focul în baie pe care a sigilat-o ermetic, parcă pentru a fi sigur că va murit intoxicat dioxid de carbon.  

Bărbatul a astupat cu bandă adezivă găurile de evacuare de la cadă și chiuvetă, ventilatorul din tavan, dar și partea de jos a ușii de la baie. Înainte să își pună capăt zilelor, finanțistul ar fi înghițit mai multe pastile, și a lăsat în urmă și un bilet de adio. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net