Ministrul Mediului, dup─â explozia de la Petromidia: "Situa╚Ťia este grav─â". Norul de fum se deplaseaz─â spre mare

image
Explozie ┼či incendiu violent la Rafin─âria Petromidia

O explozie urmat─â de un incendiu violent a izbucnit vineri, la Rafin─âria Petromidia din N─âvodari, focul ┼či fumul puternic put├ónd fi v─âzute de la mare distan┼ú─â. Trei persoane sunt r─ânite. "Situa┼úia este grav─â", spune ministrul Mediului, Tanczos Barna.

La fa╚Ťa locului au fost trimise suplimentar echipaje de interven╚Ťie. Astfel, de la ISU C─âl─âra╚Öi - 2 autospeciale de stingere, de la ISU Ialomi╚Ťa - 2 autospeciale de stingere, de la ISU Tulcea - 2 autospeciale de stingere, iar de la ISU Br─âila - 2 autospeciale de stingere ╚Öi autocamion cu 2.000 litri substan╚Ť─â de stingere.

Tanczos Barna: "Impactul asupra mediului poate fi major"

ÔÇŁSitua┼úia este grav─â. Controlul a fost preluat de ISU, se concentreaz─â toat─â lumea pe stingerea incendiului. Acesul este restric┼úionat, limtat, nici comisarii G─ârzii de Mediu nu au acces ├«n zon─â, exist─â ├«n continuare pericol de explozieÔÇŁ, a declarat Tanczos Barna. ÔÇŁImpactul asupra mediului poate fi major. Din primele evalu─âri ale Agen╚Ťiei Na╚Ťionale a Mediului, norul de fum se deplaseaz─â spre mare. Avem la fa╚Ťa locului un laborator mobil care analizeaz─â situa╚ŤiaÔÇŁ, a declarat ministrul Mediului, citat de Hotnews.ro. Ministrul de Interne Lucian Bode ╚Öi ╚Öeful DSU Raed Arafat merg la fa╚Ťa locului.

╚śtire ├«n curs de actualizare

FotoJet (3) jpg
stefan banica paparazzi8 jpg
foto2 parintii romanca egipt png
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
ana morodan vanatai6 png
alergie jpeg
grup de prieteni
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
image
image
image
image
turisti la paris la turnul eiffel jpeg
al kuweit canicula epa efe (4) jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Ce este bine s─â faci pe timp de canicul─â  Reguli de aur de la speciali┼čti jpeg
copil apa jpg
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg