Moartă în acte, vie în realitate! O gălățeancă a aflat de la furnizorul de apă că a decedat

Furnizorul de apă din Galați a „omorât” în acte un abonat, respectiv o fostă profesoară. Situația prin care trece femeia este cu atât mai hilară cu cât este posibil ca, din cauza birocrației, să rămână în toiul iernii fără apă potabilă. 

Foto: viata-libera.ro
Foto: viata-libera.ro

De câteva zile, Anca Savin, o profesoară pensionară din Galați, se confruntă cu o situație tragi-comică: a aflat, printr-o notificare primită la cutia poștală, de la societatea Apă Canal, că a murit. Totodată, în respectiva fițuică este stipulat și faptul că trebuie să meargă urgent să clarifice soarta contractului, rămas fără titular.

În același timp, pensionara care locuiește singură într-o casă depe strada Movilei, din Galați, stă cu teama că ar fi în pericol de a rămâne în toiul iernii fără apă la robinet.

„Sunt vie și mă simt bine!”

Femeia a primit „vestea” în ziua de Bobotează. A găsit în cutia poștală o notificare de la Apă Canal, emisă cu o zi înainte, în care scria, negru pe alb, că „doamna Savin Anca, titularul contractului, a decedat” și că destinatarul este chemat ”în termen de cinci zile” la sediul Apă Canal pentru clarificarea situației contractuale, în caz contrar urmând ca furnizarea apei să fie sistată. 

Documentul primit de gălățeanca Anca Savin Foto: viata-libera.ro
Documentul primit de gălățeanca Anca Savin Foto: viata-libera.ro

„Cum e posibil așa ceva de la o instituție față de care mi-am plătit mereu datoriile? Sunt cu plățile la zi, poate au zis că dacă am consum mai mic, am murit? Cum să mor? Sunt vie și mă simt bine! Stau cu acte în regulă în casa pe care am moștenit-o de la mama mea, am certificat de moștenitor, contractul e valabil, încheiat pe numele meu, în 2013. Ce fac acum, dacă îmi taie apa în toiul iernii?”, se întreabă  spus indignată fosta profesoară, conform viata-liberă.ro.

Anca Savin vrea doar să se resolve situația și să nu aibă problem de nicun fel cu societatea Apă Canal, față de care nu a fost niciodată restantă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Copil pregatit de scoala (Freepik com) jpg
image
image
image
image
image
image
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net