Moda fotografiilor în salon. Alte asistente care au transformat spitalul în studio FOTO

image
“Doamna” din imagine s-a fotografiat în 2013 la Spitalul de Urgenţă “Sf. Pantelimon” din Focşani

În ultimii ani, în spitalele româneşti au fost realizate mai multe ”pictoriale” în care apar angajate fotografiate în ipostaze fierbinţi sau alături de pacienţi grav bolnavi, care habar nu aveau că au fost folosiţi ca ”decor”.

De fiecare dată, românii s-au arătat revoltaţi de aceste imagini, dar asta nu a fost un impediment pentru alte doritoare de senzaţional şi macabru.

Februarie 2013

O tânără s-a lăsat fotografiată în poziţii provocatoare într-un spital, purtând doar lenjeria intimă. Imaginile au apărut imediat pe Internet, iar autorităţile sanitare au încercat mult timp să afle unde s-a întâmplat dezmăţul. Tânăra, care nu a fost identificată, a vrut să-şi pună în evidenţă calităţile sale fizice şi a făcut un pictorial “incendiar” într-un salon de spital. Aceasta s-a lăsat fotografiată în ipostaze dintre cele mai provocatoare, pe patul de spital şi pe scaune, spre satisfacţia celor din salon, care din unele imagini surprinse par să o încurajeze pe tânără. Fotografiile au fost postate pe un site de socializare, iar în descrierea pozelor se menţionează că sunt făcute la Spitalul de Urgenţă “Sf. Pantelimon” din Focşani.

simeon stalpnicul png

Ianuarie 2007

Scandal la una dintre cele mai renumite clinici din Capitală. O asistentă şi-a făcut poze în ipostaze provocatoare, la căpătâiul unui bolnav aflat la terapie intensivă. Gestul ei a fost urmat apoi de alte două colege. S-a întâmplat la Institutul de Cardiologie C. C. Iliescu. Asistentele nu au fost sancţionate, deoarece fapta lor a fost descoperită abia un an mai târziu şi s-a prescris, pentru că timp de şase luni nu s-a făcut nici o sesizare în acest caz. Totuşi, la presiunea opiniei publice, cele trei asistente şi-au dat demisia.

simeon stalpnicul png

Mai 2008

Cazul tinerei care şi-a făcut o şedinţă foto la morga unui spital i-a adus acesteia porecla de ”Spintecătoarea de la morgă”. Presa vremii a identificat-o pe protagonistă în persoana Mihaelei Zegrean. În fotografiile macabre apare un cadavru aflat pe masa de autopsie.Femeia dorea să devină asistentă medicală însă “celebritatea” pe care a cunoscut-o după acest incident a făcut-o să se răzgândească. Tânăra a început să facă videochat, s-a vopsit brunetă, a slăbit şi şi-a pus silicoane.

5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
alina ilan laufer jpeg
image png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
ioana nastase fiu3 webp
BeFunky collage (40) jpg
BeFunky collage (41) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Vladimir Putin FOTO AFP
plaje largite mamaia jpeg
6 front masini electrice poza mare jpg
5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
perchezitii traficanti migranti iunie 2022 (5) png
image png