Momente de panică pe Aeroportul Otopeni. Pasagerii Turkish Airlines, blocați ore în șir pe pista de decolare

Ultima actualizare:

Aeroportul Internațional Henri Coandă Otopeni din București a fost martorul unor momente tensionate și de panică în urma unui incident nefericit care a avut loc la bordul unui avion al companiei Turkish Airlines. Pasagerii care trebuiau să călătorească la Istanbul au trăit ore tensionate, fiind nevoiți să stea în aeronavă timp de patru ore, în mijlocul unor situații care au inclus tentative repetate de decolare și întoarcerea pe pistă. Informațiile obținute de Click indică faptul că incidentul ar putea fi legat de probleme tehnice serioase.

Momentul când pasagerii au fost nevoiți să debarce. Foto: Click.
Momentul când pasagerii au fost nevoiți să debarce. Foto: Click.

Detalii ale incidentului

Pasagerii așteptau cu nerăbdare să înceapă călătoria lor către Istanbul, însă evenimentele au luat o turnură neașteptată încă de la îmbarcare. Potrivit mărturiei unui pasager furnizată pentru Click, aceștia au fost nevoiți să rămână în aeronavă timp de patru ore, într-o situație în care avionul s-a pregătit de două ori să decoleze, doar să întoarcă pe pistă în cele din urmă. Incidentul a fost marcat de confuzie și incertitudine, iar zborul, la final, a fost anulat, lăsând pasagerii dezorientați și dezamăgiți.

Probleme tehnice?!

image

Deși nu există încă o declarație oficială de la Turkish Airlines cu privire la cauza incidentului, pasagerii susțin că este vorba despre probleme tehnice. Informațiile preliminare arată că avionul s-a pregătit să decoleze de două ori, dar a fost întors în ultimul moment, sugerând dificultăți tehnice sau de siguranță. Această situație a stârnit temeri și neliniște printre pasageri.
Click a aflat că problemele tehnice au fost la al doilea motor al navei, acesta vibra, lucru total necorespunzător pentru un avion.

Anularea zborului și debarcarea pasagerilor

La câteva minute după momentele tensionate petrecute la bord, pasagerilor li s-a comunicat că zborul a fost anulat. Această decizie a adăugat tensiune frustrării deja existente și a generat confuzie cu privire la următoarele etape. Pasagerii, afectați de situația neplăcută, au fost debarcați, iar această desfășurare a evenimentelor a amplificat sentimentele de teamă și dezorientare.

Reacția Turkish Airlines

Până în momentul redactării acestui articol, Turkish Airlines nu a emis încă o declarație oficială privind incidentul. Cu toate acestea, este de așteptat ca pasagerii să fie supuși unor reprogramări și reglări ale planurilor de călătorie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net