Muzeul Antipa prezintă publicului începând cu 10 octombrie, o expoziție cu reptile vii, cele mai înfricoșătoare exemplare din lume

Ultima actualizare:

    Cele mai înfricoșătoare reptile pot fi văzute din 10 octombrie la Muzeul Național de Istorie Naturală”Grigore Antipa”
Cele mai înfricoșătoare reptile pot fi văzute din 10 octombrie la Muzeul Național de Istorie Naturală”Grigore Antipa”

Începând din 10 octombrie se deschide la Muzeul Național de Istorie Naturală”Grigore Antipa” expoziția"Reptilia". Exemplare înfricoșătoare, pe care nu ai vrea să le vezi în realitate vor putea fi admirate din”cuști”speciale de sticlă. Printre exponate, cele mai periculoase reptile din lume a căror vedere va da fiori chiar și celor mai curajoși.

Muzeul Național de Istorie Naturală”Grigore Antipa”surprinde din nou plăcut vizitatorii. De data aceasta vedeta este"Reptilia", o expoziţie temporară de reptile vii prin care poate fi observat comportamentul unora dintre cele mai fascinante vieţuitoare. Manifestarea va putea fi vizitată în perioada 10 octombrie 2020 - 13 iunie 2021

Ce vor putea admira vizitatorii la expoziția de reptile

Potrivit experţilor, reptilele pot fi admirate în siguranţă în expoziţie. Ele provin din locuri exotice. Cu ajutorul terariilor de sticlă, care permit o expunere în condiţii de siguranţă, „Reptilia” oferă o fascinantă incursiune în lumea acestor misterioase animale. Mamba neagră, cobra scuipătoare, vipera de Gabon, pitonul reticulat sau anaconda sunt doar câteva dintre speciile din expoziţie. Astfel, vizitatorii vor afla că veninul reprezintă doar un instrument de supravieţuire şi că multe reptile se folosesc de diverse substanţe chimice ca mijloc de comunicare sau chiar de camuflaj. Alături de animale vii, în expoziţie vor fi şi valoroase specimene din colecţiile ştiinţifice ale Muzeului Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”.

Care este programul și cât costă biletul la expoziția de reptile

Expoziţia este deschisă în programul normal de vizitare al muzeului, între orele 10.00 și 20.00, iar preţul unui  bilet de intrare este de 10 lei pentru copil/ student/ pensionar şi 15 lei/ adult. Copiii cu vârste mai mici de 3 ani au gratuitate.

Citiți și

Bucureşti: Expoziţia "Human Body" de la Muzeul Antipa, record naţional de vizitatori

27.000 de oameni au văzut expoziţia de cadavre de la Muzeul «Antipa»

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net