Muzica anilor ‘80 răsună la Cluj-Napoca

Ultima actualizare:

    Trupa Smokie
Trupa Smokie

Bonnie Tyler, Smokie, Semnal M, Mr. President, Dr. Alban şi No Mercy, toţi aceşti titani ai muzicii retro vin să facă show la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în cadrul celei de-a opta ediţii a Transylvania Music Event.

Spectacolele au loc pe 16 şi 17 iunie. Prima seară este dedicată muzicii rock, iar a doua muzicii dance şi nu numai. Astfel, generația celor de 25-45 de ani va avea ocazia să își reamintească de vremea primelor discoteci, a casetofoanelor cu luminițe și a petrecerilor cu colegii de școală. Preţul unui bilet pe o zi costă între 65 şi 160 de lei, iar un abonament 140 sau 180 de lei. 

Florentina Opriş şi Ovidiu Bojor vă învaţă să trăiţi sănătos

Săptămâna viitoare, în perioada 16-19 iunie, Florentina Opriş vă invită la un weekend special la Predeal. Alături de invitatul ei, academicianul Ovidiu Bojor, prezentatoarea tv vă va dezvălui secretul tinereţii fără bătrâneţe. Veţi învăţa tehnici de meditaţie, cum să gătiţi sănătos, tipsuri de frumuseţe, stare de bine, sport şi detoxifiere. Detalii despre acest program găsiţi pe pagina de socializare a Florentinei.

A început Festivalul Internaţional de Teatru, la Sibiu

În perioada 10-19 iunie, Sibiul se transformă în cea mai mare scenă de teatru din ţară. Peste 2.600 de participanţi, peste 400 de spectacole în 67 de spaţii de joc, peste 500 de voluntari care se ocupă de organizare, acestea sunt doar câteva cifre ale Festivalului Internaţional de Teatru, aflat acum la cea de-a 23-a ediţie. În fiecare an, festivalul are o temă. Anul acesta, tema este „construind încredere”. Programul spectacolelor pe zile îl puteţi vedea pe www.sibfest.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net