N-au cur─â╚Ťat trotuarele! Bucure╚Ötenii circul─â pe potecu╚Ťe

simeon stalpnicul png
Prin Capital─â se circul─â ca la sateFotografii: Andreea Dancu

Ninge de s├ómb─ât─â sear─â, astfel c─â pe str─âzile Capitalei s-a depus un strat consistent de z─âpad─â. Autorit─â╚Ťile locale nu au cur─â╚Ťat trotuarele, iar bucure╚Ötenii sunt obliga╚Ťi s─â-╚Öi fac─â potec─â ca s─â ├«nainteze.

Carosabilul nu este cur─â╚Ťat, dar nici trotuarele. Bucure╚Ötiul este un imens t├órm alb, iar fiecare ajunge cum poate la serviciu.

╚śoferii ├«nainteaz─â cu fric─â, ca nu cumva s─â derapeze, ├«n timp ce pietonii ├«╚Öi croiesc cale prin om─âtul troienit.

Reporterii Click! au luat astăzi la pas strada Brașov, din sectorul 6. Era ora 9.40, iar dintr-un capăt într-altul al trotuarului se vedeau doar potecile făcute de pasul omului. Aceeași imagine o zărești în mai tot orașul.

simeon stalpnicul png
Iată trotuarul de pe strada Brașov

Singurele trotuare cur─â╚Ťate pe care le-am v─âzut sunt cele care trec prin fa╚Ťa companiilor private.

Spre exemplu, pe Bd. Dimitrie Pompeiu, din sectorul 2, pe bucata care trece pe l├óng─â Pipera Business Tower se merge pe asfalt, dup─â care pietonii se ├«nz─âpezesc din nou. ╚śi nu sunt ╚Öanse ca bucure╚Ötenii s─â circule ├«n condi╚Ťii mai bune.

Asocia╚Ťiile de proprietari, dar ╚Öi agen╚Ťii comerciali sunt obliga╚Ťi s─â dea z─âpada din fa╚Ťa blocurilor, respectiv a magazinelor.

simeon stalpnicul png
Marile companii au avut grij─â s─â cure╚Ťe trotuarul care trece prin fa╚Ťa lor

Dacă nu o fac, amenzile sunt mari: între 200 și 500 de lei pentru persoanele fizice și între 500 și 2.000 de lei pentru cele juridice.

Este cod galben de ger și viscol, iar de la ora 23.00 și până mâine la ora 23.00 vom avea cod galben de ninsori abundente.

A╚Öa c─â nu ie╚Öi╚Ťi din cas─â f─âr─â s─â ave╚Ťi o pereche de cizme impermeabile ╚Öi pantaloni prin care s─â nu treac─â apa, altfel ve╚Ťi avea de furc─â.

image png
5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
alina ilan laufer jpeg
plaje largite mamaia jpeg
carmen tanase jpeg
Vladimir Putin FOTO AFP
BeFunky collage (40) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 1 iulie sf leontie radauti png
calendar ortodox 2021 iulie sfantul proroc ilie tesviteanul ioan popa jpeg
steve jobs iphone4 jpg
protest carburant 30 iunie 2022 (6) jpeg
William ┼či Harry
Vladimir Putin FOTO AFP