Vlăduț se luptă să trăiască, după ce i-a recidivat cancerul

Ultima actualizare:

Vlăduț trece din nou prin clipe grele, chiar în ajun de Sărbători, după ce cancerul i-a recidivat în organism.

Vlăduț încă are puterea să zâmbească Foto: Arhivă personală
Vlăduț încă are puterea să zâmbească Foto: Arhivă personală

În 2018, tot în perioada Sărbătorilor, când toţi copiii începeau să îi scrie lui Moş Crăciun pentru cadourile mult visate, Vlăduț, în vârstă de 6 ani pe atunci și  elev în clasa zero, a primit un diagnostic cumplit: neuroblastom (cancer la ganglioni) şi două tumori la plămâni.

De atunci, părinţii şi apropiaţii au făcut eforturi disperate să strângă bani pentru un tratament în Israel, la Shelba Medical Center. 

În prezent, la 3 ani distanță, după mai multe tratamente care păreau să funcționeze, cancerul i-a recidivat copilului în organism. Vlăduț duce o luptă de 3 ani să învingă diagnosticul crunt, însă tratamentele au costuri uriașe, care sunt peste puterile părinților lui.

Cum îl puteți ajuta pe Vlăduț
Cum îl puteți ajuta pe Vlăduț

Deși inițial reușise cu ajutorul tratamentelor din străinătate să scape de cancer, în vara acestui an afecțiunea a recidivat, iar băiețelul a fost nevoit să reia urgent ședințele de chimioterapie. Vlăduț are și sistemul imunitar grav afectat, după atâta amar de tratamente și medicamente. 

De ce tratament are nevoie Vlăduț

Vlăduț necesită transfuzii de sânge din două în două zile, tratament cu imunoglobulină, după ce a fost la un pas de a face sepsis în urma unor infecții apărute din cauza chimioterapiei. 

Pentru a-și putea recăpăta copilăria, scăpând de tumoare, medicii recomandă urmarea a două terapii în paralel: chimioterapie și imunoterapie, ale căror costuri sunt colosale.

Doar o ședință de imunoterapie ajunge la aproximativ 50.000 de euro pe lună. Pe lângă acestea, părinții lui Vlăduț plătesc și pentru analizele, medicamentele, internările și transfuziile de sânge ale copilului.

Cum îl puteți ajuta pe Văduț

Pentru cei care vor să-l ajute pe Vlăduț să revină la o copilărie normală, donațiile se pot face în conturile deschise pe numele Elsabetei Circiu, mama băiețelului.

SWIFT code: BACXROBU – GoGetFunding: https://gogetfunding.com/vladut/ – Paypal: sorin.circiu@gmail.com – redirecționare 2% din impozit, prin completarea formularului 230.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net