Italian, sedus de o româncă care i-a tocat averea! Soțul femeii, complice la înșelătorie

O româncă i-a tocat averea unui bărbat italian și l-a lăsat cu ochii în soare! Aceasta este povestea lui Fabrizio, antreprenor din Montelupone. Italianul de 60 de ani s-a îndrăgostit de o femeie mai tânără decât el, care l-a păcălit și i-a luat toți banii.

Fabrizio a fost mințit de Ancuța timp de doi ani de zile Foto: mediaset
Fabrizio a fost mințit de Ancuța timp de doi ani de zile Foto: mediaset

Fabrizio a avut timp de doi ani o relație cu o româncă de 40 de ani pe nume Ancuța, din Sânpetru Mare, judeţul Timiş, care i-a promis că vine să lucreze pentru firma lui din Italia. 

În acești doi ani, afaceristul italian i-a dat Ancuţei bani cu căruța. Ca să nu suspecteze nimic, la început românca i-a cerut sume mici de bani. Pe parcurs, Fabrizio a început să prindă încredere în ea și să dezvolte sentimente pentru româncă, astfel că Ancuța a prins curaj și i-a cerut și mai mult.

Italianul a plătit înmormântări fictive și cadouri scumpe

Românca i-a cerut sume considerabile pentru înmormântări fictive, rude bolnave şi copii rămaşi singuri. Evident, femeia a primit de la italian și cadouri scumpe, dar și periodic sume de bani pentru a se întreține.  Ancuța i-a făcut cunoștință italianului cu o prietenă, despre care i-a spus că are patru copii și că este amărâtă. Afaceristul i-a cumpărat o motocicletă fiului ei cel mare, care vorbea italiană și de care Fabrizio se atașase. În septembrie 2020 Ancuța l-a anunțat subit că adolescentul a murit. Astfel, Fabrizio a mai dat bani pe încă o înmormântare. Mai târziu, femeia i-a spus că și Ancuța a murit infectată cu coronavirus, după ce Fabrizio îi plătise deja biletele de venit în România. În total, italianul a trimis în România 132.000 de euro. 

Ce a făcut femeia din Timiș cu banii? Ei bine, înmormântările și rudele bolnave nu au existat în realitate. Se pare că averea a fost cheltuită de româncă la păcănele. Adevărul a ieşit la iveală, după ce italianul a participat la o emisiune la postul Mediaset, din Italia. Producătorii show-ului au trimis o echipă în România să investigheze cazul. Astfel, italianul a aflat că Ancuţa era, de fapt, măritată, iar soţul și mama ei au fost complici la înşelarea afaceristului. 

Fabrizio a aflat datorită emisiunii că adolescentul despre care credea că a murit era, de fapt, soțul Ancuței. Echipa de filmare i-a găsit pe Ancuța și pe concubinul ei la păcănele. În lacrimi, femeia a recunoscut toată înșelătoria, însă chiar și în acele momente a încercat să îl păcălească pe bărbat să îi mai dea niște bani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net