Nemulțumiri la Serviciul Permise Argeş. Timpul de așteptare poate ajunge și la trei luni

Se pare că există probleme la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Argeş, generate pe fondul unei lipse de personal. Astfel, candidații acuză instituția, explicând că sunt nemulțumiți de perioada mare de așteptare pe care o au în vederea obținerii documentelor necesare. 

Nemulțumiri la Serviciul Permise Argeș Foto: Pixabay
Nemulțumiri la Serviciul Permise Argeș Foto: Pixabay

Aspiranții la carnetul de șofer au de așteptat mult și bine în Argeș! Candidaţii sunt nevoiţi să aştepte cu lunile programarea la proba traseului, în vederea obținerii permisului auto, din cauza insuficienței de personal.

Instituţia Prefectului Argeş recunoaşte că există multe nemulţumiri în acest sens, unii candidați aşteaptând chiar şi câte trei luni ca să susţină proba practică a examenului pentru permisul de conducere.   

Nemulțumiri la Serviciul Permise Argeş

Situaţia este neplăcută şi lucrurile nu pot rămâne aşa. Este nevoie de personal la SPCRPCIV Argeş.  Trei angajaţi sunt în concediu de creştere şi îngrijire copil. Un angajat este în concediu medical, de mai multe luni. Patru examinatori s-au mutat din unitate în ultimele cinci luni. Sunt drepturile angajaţilor şi ele nu pot fi încălcate", precizează prefectul judeţului Argeş, Radu Perianu, într-un comunicat transmis luni, 3 ianuarie, citat de Adevărul. 

Un examinator din Vâlcea, detaşat în Argeş Reprezentantul Guvernului în teritoriu, a explicat însă că instituţia încearcă să găsească soluţii pentru rezolvarea problemei. Astfel, au fost organizate mai multe concursuri pentru mărirea personalului: două posturi de agent de poliţie, pe linia de examinare, şi un post de referent pe linia de înmatriculări.   

Aşteptăm validarea concursului", a declarat și prefectul de Argeș, Radu Perianu. O echipă de cinci examinatori, tot de la Vâlcea, va veni în Argeş începând cu această lună. Tot pentru reducera timpului de aşteptare până la proba practică, examinatorii lucrează câte o sâmbătă în fiecare lună. 

Sperăm să punem punct acestei situaţii cât mai rapid. Avem în vedere şi alte soluţii pe care le vom anunţa după ce se vor materializa", a mai spus Radu Perianu.   

 În privinţa înmatriculărilor şi preschimbării permiselor, însă, lucurile merg bine. Solicitanţii pot ridica plăcuţele de înmatriculare şi documentele în aceeaşi zi sau, cel târziu, a doua zi, iar dovada înlocuitoare permisului se eliberează pe loc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net