Fostul Principe Nicolae, cu soția și copiii la reședința Familiei Regale

Ultima actualizare:

Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai, a profitat de vremea frumoasă și și-a scos, alături de frumoasa sa soție, cei doi copii la Sinaia, orașul reședință al Familiei Regale, din istorie.

Nicolae al României a reușit, alături de soția sa, să bună bazele unei familii superbe. El a postat pe contul oficial de Facebook o fotografie alături de textul „După 4 ani, suntem patru”, referindu-se la cel de-al doilea copil al cuplului, Mihai, născut în luna aprilie a acestui an.

Citește și: Primele imagini cu băiețelul fostului principe Nicolae. Ce familie frumoasă are nepotul Regelui Mihai!

Cei patru s-au fotografiat în fața Cazinoului Sinaia, construit în 1913, la inițiativa lui Carol I și aflat la doi pași de complexul Castelului Peleș.

A ajuns în România alături de bunicul său, în anii 90

Nicolae al României a rămas în memoria colectivă copilul care flutura steagul României, în balconul hotelului Continental, din București, în timpul unei vizite chinuitoare a bunicului său, Regele Mihai, în anii 90, după Revoluție.

În acei ani, regimul politic care urmat aparatului comunist îndepărtat în 1989 de la putere i-a pus nenumărate piedici Regelui Mihai pentru a reveni acasă. Existau temeri legate de o reînscăunare a acestuia.

Nicolae al României a crescut departe de țară și când a fost suficient de mare, iar bunicului său i-au fost recunoscute o serie de drepturi în România, i s-a alăturat acestuia.

Relație tensionată cu mătușa sa

Între el și mătușa sa, Margareta, au apărut tensiuni, motivate neoficial de căsătoria lui Nicolae al României cu Alina Binder.

În acea perioadă, Nicolae a reclamat faptul că este ținut departe de bunicul său, acesta având chiar câteva tentative de a-l vizita la reședința din Elveția, fără succes.

Totul se întâmpla cu puțin timp înainte ca Regele să moară. În luna aprilie, când Alina a dat naștere celui de-al doilea copil al cuplului, cei doi părinți au decis să îl boteze Mihai, în cinstea Regelui.

Citește și: Prințul Charles a ajuns în România. Cum a fost întâmpinat la Palatul Cotroceni

Nicolae și Alina Binder mai au un copil, o fetiță pe nume Maria-Alexandra, care s-a născut pe 7 noiembrie 2020.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net