Noi detalii în cazul sinuciderii de la Timișoara. Cum vor fi înmormântate victimele

Ultima actualizare:

O nouă decizie a avut loc în cazul tinerei mame din Timișoara, care a decis să-și pună capăt zilelor. La dorințele soțului său, Alexandru, Iulia va fi înmormântată alături de cei doi copii ai săi, Alisa și Nicholas, în același sicriu. 

Iulia și-a pus capăt vieții, alături de cei doi copii
Iulia și-a pus capăt vieții, alături de cei doi copii

Exact ca în momentul în care și-a luat viața, Alexandru a decis că acest tip de înmormântare ar fi cel mai prielnic pentru Iulia. Femeia a decis să-și pună capăt zilelor, iar în același timp, să le ia și viața celor doi copii pe care-i avea alături de Alexandru, bărbatul cu care urma să se recăsătorească. 

De ce a decis Alexandru să facă această decizie

Împreună cu familia sa, tatăl copiilor a decis ca cele trei trupuri neînsuflețite să fie depuse în același sicriu și, totodată, mama alături de cei doi copii să fie înmormântați împreună. Cu puțin timp în urmă, sicriul ce conține trupurile celor trei a fost depus la o capelă din Timișoara, unde apropiații au putut să vină și să-și aducă ultimele omagii. 

Citește și Ultimele minute de viață ale femeii care și-a aruncat copiii de la etaj

Tragicul eveniment a avut loc acum două zile, iar cei apropiați sunt încă sfâșiați de durere. Pe data de 3 mai, sinuciderea unei tinere mame, în vârstă de 32 de ani, și a celor doi copii, în vârstă de 3 și 6 ani, a băgat în sperieți Timișoara. 

Tânara mamă a recurs la acest gest necugetat în momentul în care se afla spre grădiniță, împreună cu cei mici. Totuși, ceva a făcut-o să se răzgândească, deoarece a luat mașina unei prietene și s-a dus spre cel mai apropiat bloc cu 10 etaje, de pe bulevardul Dâmbovița.

Vezi și Tânăra sinucigașă, înșelată și amenințată de iubit. Noi detalii din spatele tragediei

O femeie i-a deschis ușa de la interfon, după care Iulia și-a continuat planul. A urcat pe terasa unui bloc cu zece etaje și a sărit în gol, ținându-i în brațe pe cei mici. Câteva secunde mai târziu, trupurile lor neînsuflețite au fost găsite de locatari într-o baltă de sânge, iar mai apoi au alertat și organele de ordine. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image png
caini avion jpg
ion antonescu jpg
image png
index (22) jpg
aterizare de urgenta jpg
banner iosif rotariu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net