Nu ţine cont de nici o regulă pentru boss-ul Irinel - FOTO

Ultima actualizare:

    Dan a oprit  limuzina pe  Calea Victoriei
Dan a oprit limuzina pe Calea Victoriei

Ce dacă încalcă regulile de circulaţie! Şeful e şef şi nu trebuie pus să facă mişcare multă. Se pare că aşa a gândit şi Dan, şoferul lui Columbeanu.

Rar vezi un milionar care să facă mişcare prea multă până la limuzină. Sunt lăsaţi chiar la scară, acolo unde au treabă, şi tot de acolo sunt recuperaţi.

Însă, uneori, şoferii îşi riscă propria pâine pentru confortul patronului. Era să o păţească şi Dan, şoferul milionarului Irinel Columbeanu.

Poliţia l-a luat la întrebări pe şoferul lui Columbeanu

simeon stalpnicul png

Acesta a fost nevoit să oprească maşina şi să-l aştepte pe Columbeanu în plină stradă, pe Calea Victoriei. Chiar dacă traficul în zonă este unul intens şi ar fi putut deranja alţi şoferi, Dan a pus limuzina Bentley pe „avarii".

Cât l-a aşteptat pe milionar să iasă din sediul unei televiziuni unde tocmai ce prezentase planurile sale de campanie, şoferul a primit „vizita" poliţiştilor. O patrulă de la Rutieră s-a oprit în dreptul limuzinei şi l-a luat la rost pe Dan. Însă, au fost înţelegători cu el şi l-au lăsat să mai staţioneze.

Dan, şoferul de cursă lungă

Şoferul Dan este singurul care a rezistat în timp la volanul maşinilor lui Columbeanu. Angajat din vara anului 2008, Dan a reuşit să-şi păstreze slujba în timp ce alţii au venit şi au plecat după scurt timp.

Preferatul Monicăi a fost însă şoferul Voicu, cunoscut drept "Ricky Martin", pe care l-a propulsat în show-bizz. Poate că secretul longevităţii lui Dan ca angajat al lui Columbeanu a fost faptul că a rămas în anonimat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
Castelul Bran FOTO Shutterstock jpg
Dr  Vlad Ciurea jpeg
crocodil pixabay jpg
2925A0F4 C385 4830 B11E 00CE28E4267F jpeg
Furtuna solara FOTO Shutterstock
mancare de tip fast food jpg
Alegeri FOTO Shutterstock jpg
alegerile europarlamentare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net