Nu vom avea probleme cu încălzirea. Primăria Capitalei a plătit gazele în avans

simeon stalpnicul png

Bucureștenii nu vor avea probleme cu încălzirea locuințelor în această iarnă. Municipalitatea a achitat în avans gazele folosite la prepararea agentului termic, pentru toată perioada de iarnă.

Sistemul de termoficare din Capitală trebuie să facă față unor temperaturi exterioare extreme de scăzute în aceste zile. Primarul general, Gabriela Firea, a dat asigurări că bucureștenii nu vor avea probleme cu încălzirea apartamentelor, întrucât combustibilul necesar preparării agentului termic este asigurat.

„Am semnat, încă din octombrie 2017, convenții pentru achitarea în avans a gazelor pentru toată perioada de iarnă, astfel încât să fie asigurat stocul necesar de gaze pentru funcționarea la parametri a agentului termic în Capitală. RADET asigură permanența, atât în dispeceratul general, cât și în dispeceratele secțiilor de termoficare de sectoare, pentru a interveni operativ în cazul eventualelor disfuncționalități. În momentul de față, RADET funcționează la parametri necesari și nu există puncte termice sau centrale termice oprite”, a declarat marți primarul general.

Pentru disfuncționalități în furnizarea apei calde de consum și a încălzirii, bucureștenii pot suna la numărul de urgență 031.9442.

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub theo rose png
cub smiley png
cub claudia pavel cream png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
cub mircea bravo png
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 3 februarie sfantul simeon doxologia jpeg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
rate marite jpg
fototapet steag sua 15514 jpg
16x9   theodor andrei jpg
guineea jpg