O adolescentă de 15 ani s-a sinucis. Cum a fost găsită fata

Ultima actualizare:

    Gabriela a fost părăsită de mamă de la 2 ani
Gabriela a fost părăsită de mamă de la 2 ani

Un copil chinuit, de 15 ani, a ales să-și pună capăt zilelor. Mama ei a părăsit-o de la doi ani, iar fata a trăit prin centre familiale. Astăzi, medicii legiști îi fac autopsia.

Gabriela C.  de15 ani a fost găsită fără viață într-o parcare din zona Crolux din orașul Bârlad. Copila a plecat dimineață la liceul unde studia, dar nu s-a mai întors în centrul familial unde fusese plasată.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, fata s-a aruncat de pe un bloc cu patru etaje din centrul orașului, strada general Naumescu. Trupul ei micuț a fost găsit pe caldarâm, fără suflare.

Gabriela se afla în sistemul de protecţie al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului de la vârsta doi ani. Provine dintr-o familie monoparentală, iar mama acesteia, singurul părinte cunoscut, a plecat, cel mai probabil, în străinătate şi nu a păstrat legătura cu ea, scrie adevarul.ro.

A fost plasată la un asistent maternal din Bârlad, dar pentru că a avut o tentativă de suicid şi a început să consume etnobotanice, specialiştii de la Protecţia Copilului au decis să o mute la Negreşti, oraş în care părea să se integreze fără probleme. A renunţat la etnobotanice şi îşi vedea de şcoală.

Copila a plecat vineri, 12 iunie, de la centrul familial către liceul unde învăţa. Seara nu a mai revenit şi pedagogii au declarat dispariţia la Poliţie, scrie adevarul.ro.

Trupul neînsufleţit a fost dus la morga Bârlad, iar azi legiștii îi fac necropsia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
geto daci jpg
semnare jpg
jais flight shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net