O altă lovitură pentru George Copos! Este implicat într-un nou proces

image
George CoposFoto: Arhiva Click

Închis pentru trei ani şi opt luni, George Copos a primit o nouă lovitură. El a fost dat în judecată de FC Rapid, care cere 1,3 milioane de la fostul acţionar, în Dosarul Transferurilor.

Copos, care îşi execută pedeapsa la Penitenciarul Rahova, în regim închis, ar putea fi din nou bun de plată. De data asta, procesul este intentat de fostul său club, Rapid.

La momentul începerii procesului FC Rapid se afla în proprietatea lui George Copos, aşa că nu s-a constituit parte civilă. Acum însă, gruparea al cărui acţionar majoritar este Adrian Zamfir, se află în insolvenţă, iar conform procedurilor legale în vigoare este obligată să încerce recuparea tuturor sumelor datorate.

În procesul aflat pe rol la Secţia a VI-a Civilă a Tribunalului Bucureşti, avocaţii lui George Copos au depus o întâmpinare, iar instanţa urmează să stabilească un prim termen de judecată.

"Curtea de Apel Bucureşti, în hotărârea din Dosarul Transferurilor, afirmă că Rapid a fost prejudiciat cu 1,3 milioane de dolari de către George Copos în urma transferurilor jucătorilor Cristian Dulca şi Florin Bratu. Hotărârea penală nu face o distincţie între SC FC Rapid SA, actuala societate care administrează clubul, şi AFC Rapid, asociaţia care administra gruparea la momentul realizării celor două transferuri. Instanţa este singura în măsură să stabilească dacă actuala societate are de recuperat prejudiciul respectiv sau nu", au precizat surse pentru Mediafax.

Fostul conducător al FC Rapid, Ion Taban, în prezent vicepreşedinte al grupului Ana Holding, a declarat, însă, că acţiunea în instanţă a grupării giuleştene pentru recuperarea unui prejudiciu de 1,3 milioane de dolari de la George Copos "este o prostie".

"Acţiunea judecătorească este o prostie. E o acţiune întreprinsă de doamna administrator judiciar (n.r. - Cristina Andronache), nu are nicio legătură Dosarul Transferurilor cu FC Rapid SA, absolut nicio legătură. Dânsa face intenţionat această acţiune. A văzut că în corpul hotărârii Curţii de Apel scrie Rapid, fără să se specifice exact structura sportivă, şi a zis că, gata, clubul are de recuperat prejudiciu. Dar nu există niciun prejudiciu faţă de FC Rapid SA, nici de 1,3 milioane, nici de 1 milion, nu există deloc", a spus Taban.

El a adăugat că instanţa îi va da dreptate fostului acţionar George Copos: "Noi respectăm procedurile, pas cu pas. Este o acţiune în instanţă şi o tratăm ca atare. Însă nu vor fi probleme, instanţa va înţelege exact care este situaţia".

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
teo trandafir jpg
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Gigi Hadid și Kanye West
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
Uniunea Europeana bancnote bani euro FOTO Shutterstock jpg
bank
image
image
image
image
NASA (sursa FOTO captura video CNET Highlights)
ffsdf jpg
Analizaţi ofertele de pe piaţă,  ca să nu plătiţi în plus pentru facturi! jpeg
Rudel Obreja
ion soricica jpg
munti sursa FOTO Pixabay