O femeie care circula cu o trotinetă electrică a fost lovită de o mașină a Poliției

O femeie de 43 de ani se deplasa cu trotineta electrică pe o stradă din municipiul Satu Mare. Într-o intersecție, femeia a fost lovită de o autospecială a Poliției. Agentul care conducea mașina de Poliție ar fi intrat în intersecție cu semnalele acustice și luminoase în fucțiune, fiind în urmărirea unei mașini, se precizează în comunicatul emis de IPJ Satu Mare.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

„În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, la plecarea de pe loc de pe strada Alexiu Berinde, un tânăr de 24 de ani, din judeţul Sălaj, agent de poliţie în cadrul Poliţiei municipiului Satu Mare-Biroul Rutier, aflat la volanul autospecialei, pe fondul neacordării de prioritate la pătrunderea în intersecţia cu strada Nicolae Golescu, ar fi acroşat o femeie de 43 de ani, domiciliată în Satu Mare, care se deplasa cu o trotinetă electrică pe partea carosabilă”, potrivit comunicatului IPJ Satu Mare.

Femeia a fost rănită în impact. Ea a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Atât ea cât și agentul de poliție care conducea autospeciala au fost testați cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

Locul accidentului. Foto: PortalSM
Locul accidentului. Foto: PortalSM

„Precizăm faptul că, în momentul impactului, autospeciala de poliţie avea semnalele luminoase în funcţiune, fiind angrenată în activitatea de urmărire şi oprire a unui autoturism, al cărui conducător auto ar fi săvârşit o abatere la regimul rutier”, a mai transmis IPJ.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net