O nouă grozăvie la Caracal. Fetiță de 13 ani, pipăită de șoferul microbuzului școlar

Ultima actualizare:

    Fata de 13 ani i-a povestit totul mamei sale atunci când bărbatul a trecut la gesturi neobişnuiteFOTO: Facebook
Fata de 13 ani i-a povestit totul mamei sale atunci când bărbatul a trecut la gesturi neobişnuiteFOTO: Facebook

Încă un caz nerezolvat de autoritățile de la Caracal. Mama unei fetițe de 13 ani aduce acuzaţii grave la adresa şoferului unui microbuz şcolar: „A pupat-o, a luat-o de fund, a întrebat-o dacă are iubit şi i-a spus c-o învaţă el să iubească cu adevărat.” Dosarul zace într-un sertar.

Mama unei fete de 13 ani, dintr-o comună din apropierea Caracalului, acuză că şoferul microbuzului şcolar, aflat în pragul pensionării, i-a agresat sexual fiica. Deşi lucrurile s-ar fi petrecut în luna martie, dosarul trenează, scrie adevarul.ro.

Laura Barbu, din localitatea Dobrun, judeţul Olt, este mama unei adolescente care la sfârşitul lunii martie ar fi fost hărţuită de şoferul de pe microbuzul şcolar. Dobrun se află la 17 km de Dobosloveni, de unde este Alexandra Măceșeanu.

După mai multe gesturi pe care fata nu a ştiut cum să le interpreteze, bărbatul ar fi trecut la fapte.

”Fetiţa îl cunoaşte pe acest nene, zis nea Mihai, de la grădiniţă, de când se ducea ea la grădiniţă. Nu ne-am  fi gândit vredată ca el să-i facă la fata mea în halul ăsta. Când fetiţa s-a dus la cursurile de dans (n.r. – fata este membră a ansamblului folclorinc Dobruneanca din comună), acest monstru a pus mâna pe fată, a pupat-o, a luat-o de fund, a întrebat-o dacă are iubit şi i-a spus că o învaţă el să iubească cu adevărat. Şi a zis – să nu spui la nimeni, că ne-am dat dracului dacă spui la cineva!“, a declarat mama, citată de adevarul.ro.

Fetiță de 13 ani, pipăită de șoferul microbuzului școlar

Totul s-ar fi petrecut într-o zi de sâmbătă, 30 martie 2019, în magazinul pe care îl are bărbatul în satul Roşienii Mari şi unde fata a intrat să cumpere ceva, în pauza repetiţiei de la ansamblu. Fata s-a întors acasă şi i-a povestit mamei sale totul, dar şi că altădată ar fi atins-o pe mâini şi pe picior.

Laura Barbu a sunat poliţistul din comună, al cărui număr îl avea pentru că poliţiştii nu sunt de găsit de fiecare dată la secţie, spune femeia, doar că poliţistul i-a spus că nu poate depune atunci plângere, să vină la secţie luni.

Polițistul din Dobrun a lălăit cazul

Femeia a sunat din nou la două zile, poliţistul a amânat-o din nou, sub pretextul că este în teren.

”Am sunat la 112, după 20 şi ceva de minute au venit. După asta m-a sunat şi şeful de post (n.r. – altul decât poliţistul cu care femeia a vorbit iniţial). «Doamna Barbu, de ce nu m-aţi sunat pe mine, că eu mă ocupam personal de caz!» “, a povestit femeia, pentru adevarul.ro.

Mama fetei a sunat la 112

Laura Barbu spune că lucrurile de-abia din acel moment au început să se mişte. Directorul şcolii, care a aflat de cele întâmplate încă din seara respectivă, în virtutea unei relaţii bune pe care mama o avea cu profesoara, a anunţat, la rândul său, primarul şi au hotărât ca până la clarificarea lucrurilor să i se dea bărbatului alte atribuţii.

”Acum nu mai este şofer, l-au dat jos, dar l-a angajat primarul iar. El e omul primarului, domnul primar îl caracterizează «om bun». Păi, ce om bun, dacă face de-astea?  Şi nu e numai fata mea. Am o agendă, este scrisă o foaie de sus până jos“, a mai spus mama fetei, pentru adevarul.ro.

Autoritățile nu s-au mișcat în cazul Dobrun

Femeia mai spune că din acel moment i s-a sugerat de mai multe ori să accepte o împăcare. Ar fi apelat chiar la Protecţia Copilului, unde o doamnă funcţionar „mai în vârstă“, i-ar fi spus că-l va suna personal pe primar, să regleze siuaţia, şi că ar fi bine să lase lucrurile aşa.

O împăcare i-ar fi cerut şi una dintre fiicele celui acuzat şi chiar unul dintre poliţiştii din comună ar fi încercat să o înduplece să-şi retragă plângerea, invocând că i-ar fi sugerat acest lucru chiar procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina, o doamnă.

Lucrurile nu au mers şnur, acuză femeia, deşi se aştepta ca ancheta să se deruleze rapid, având în vedere gravitatea faptelor. Săptămâni în şir, deşi le cerea poliţiştilor să o ţină la curent cu ce se întâmplă în dosar, i s-ar fi vorbit foarte de sus şi ar fi fost chiar trimisă să-şi ducă singură dosarul la Parchet, dacă tot insistă.

Alexandra Barbu, fetița de 13 ani, a ajuns să facă terapie la psiholog.

Reprezentnaţii IPJ Olt au confirmat că au înregistrat un dosar penal în acest caz şi că dosarul a fost transmis între timp Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, scrie adevarul.ro.

Citește și

Tatăl Alexandrei Măceşanu: «Necazul prin care trecem este un coșmar din care nu ne mai trezim»

Crimele de la Caracal. Telefoanele lui Gheorghe Dincă, percheziţionate informatic

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
horoscop png
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net