O sibiancă a murit cu ordinul de protecție în mână! A fost ucisă de fostul iubit, în ajun de Valentine's Day

Ultima actualizare:

    Bărbatul a fost arestat pentru omor calificatFOTO: oradesibiu.ro
Bărbatul a fost arestat pentru omor calificatFOTO: oradesibiu.ro

La 30 de ani, o tânără din Sibiu și-a pierdut viața sub ploaia de lovituri de cuțit a fostului iubit. Nici ordinul de protecție obținut împotriva bărbatului nu a mai apărat-o de gelozia bolnavă a acestuia și acum, un băiețel de numai 4 ani a rămas fără mamă.

Diana nu a mai apucat să împlinească 31 de ani, peste câteva zile. Viața i-a fost curmată brusc, în ajun de Valentine's Day, când a fost înjunghiată cu un cuțit de 20 de ori, chiar de fostul iubit. Cei doi erau și vecini și locuiau într-un bloc din cartierul sibian Cisnădie. Formaseră un cuplu timp de câteva luni, însă din cauza geloziei excesive a bărbatului în vârstă de 42 de ani, femeia a decis să pună capăt relației, în octombrie, când ar fi fost agresată, amenințată și i s-ar fi spart telefonul în urma unui conflict conjugal.   

Victima obținuse ordin de protecție    

Chiar și despărțiți, bărbatul tot își manifesta posesia, astfel că la începutul lunii decembrie Diana a obținut un ordin de restricție împotriva bărbatului, valabil până la vară. Din nefericire, acest ordin nu i-a salvat viaţa. Înainte de oribila crimă, bărbatul încălcase de trei ori restricția. Totuși, femeia i-a mai dat o șansă și s-au împăcat, în seara zilei de 13 februarie cei doi întâlnindu-se în oraș, apoi mergând la domiciliul victimei. Acolo, între cei doi a izbucnit o ceartă, în timpul căreia bărbatul i-a reproșat iubitei că îl înșală cu altcineva și că stă cu el doar pentru bani, că îți cumpără haine folosind cardul său, scrie oradesibiu.ro.   

A înjunghiat-o de 20 de ori cu un cuțit de bucătărie    

„Discuția între cei doi a degenerat în îmbrânceli reciproce, L.D. E. zgâriindu-l pe D. C. V. în zona feței și lovindu-l cu un ibric în cap. Potrivit declarației inculpatului, la un moment dat victima ar fi venit spre el cu un cuțit, moment în care acesta i l-ar fi întors înspre gât. Acesta a lovit-o la nivelul feței și membrelor, iar apoi a înjunghiat-o de mai multe ori la nivelul gâtului și toracelui cu un cuțit de bucătărie”, a declarant prim procuror Ion Veştemean, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. Ulterior, criminalul a fugit la Deva, la fratele său, acesta din urmă convingându-l să se predea autorităților. Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii au descoperit trupul neînsufleţit al femeii, în propria locuinţă. Uşa metalică era încuiată, aşa că au intrat pe geam. Bărbatul a ajuns în arest pentru omor calificat. Criminalul și-a recunoscut fapta.

Citește și: 

Tânără, ucisă cu peste 10 lovituri de cuțit de iubitul arab, în Cluj! Bărbatul nu a vrut să accepte despărțirea

Ucisă de iubit pentru că n-a vrut să facă dragoste în pădure

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net