Om de afaceri din Bucureşti, acuzat că a încercat să-şi ucidă soţia în Mamaia

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă Click
Foto: Arhivă Click

Un om de afaceri din Bucureşti a fost reţinut, vineri, 14 august, fiind acuzat că a încercat să-şi ucidă soţia în timp ce se aflau la Mamaia.

„În data de 14.08.2020, procurori criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore a inculpatului B.M., cercetat sub aspectul infracţiunilor de tentativă de omor şi viol”, a transmis, vineri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Procurorii au precizat că tentativa de omor s-a prous în 8 august, la Mamaia. „În data de 08.08.2020, în jurul orei 00:56, în timp ce se afla pe balconul unui apartament din staţiunea Mamaia, judeţul Constanţa, inculpatul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a agresat-o fizic pe soţia sa, lovind-o cu capul de cada tip jacuzzi aflată pe balcon şi ţinând-o cu capul scufundat în apă, urmărind astfel să îi suprime viaţa, rezultat care nu s-a produs datorită intervenţiei altor persoane”, au mai trimis procurorii. 

Bărbatul va fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti în vederea luării măsurii arestării preventive a inculpatului pe o durată de 30 de zile. Surse judiciare au precizat că bărbatul reţinut este un om de afaceri, cu activităţi în domeniul imobiliar, potrivit news.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net