Împăratul romilor, de la petrecere la spital

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Capetele încoronate ale romilor cad bolnave unul după altul. După ce regele Florin Cioabă a murit luna trecută într-un spital turcesc acuzând probleme la inimă, acum este rândul împăratului romilor de pretutindeni, Iulian Rădulescu, să zacă pe un pat de spital.

Acesta a ajuns, ieri, cu o ambulanţă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti pentru investigaţii medicale deoarece i s-a făcut rău în timp ce participa la Costeşti la întâlnirea romilor din toată ţara.

Se ştie că această întâlnire se termină, în fiecare an, cu petreceri de pomină şi mese îmbelşugate. Potrivit reprezentanţilor unităţii medicale citaţi de Mediafax, Iulian a acuzat o stare de rău cauzată de probleme cardiace.

Deoarece iniţial lucrurile nu au părut grave împăratul s-a prezentat la spitalul din Costeşti de unde medicii au decis să fie dus cu ambulanţa la cel mai mare spital de judeţ, cel din Piteşti, pentru control şi investigaţii suplimentare.

Romii, revoltaţi împotriva fraţilor Cioabă: «Jos regii!»

Romii vor avea doi regi! Dorin Cioabă, rege internaţional. Daniel, rege în România

"Împăratul nostru nu s-a simţit prea bine şi s-a dus la spital. El a venit de sâmbătă aici, la Costeşti, la Casa Regală, unde a participat la stabor, iar azi dimineaţă (n.r. duminică) a acuzat o stare de rău şi de oboseală. Gândiţi-vă că are o vârstă înaintată, 75 de ani, iar ieri a venit cu maşina conducând de la Sibiu până în Argeş. Am fost cu dânsul la spitalul de aici, de la noi, de la Costeşti, dar unitatea nu are medic cardiolog, de gardă era un doctor pediatru şi în aceste condiţii a fost dus cu salvarea la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, unde va fi consultat de către un medic cardiolog", a explicat internarea lui Iulian, gazda evenimentului de la Costeşti, regele internaţional al tuturor romilor creştini de pretutindeni, Dan Stănescu. Potrivit acestuia, în prezent, Iulian Rădulescu este în stare stabilă.

"Nu este nimic grav, dânsul a suferit în 1997 un preinfarct miocardic şi de atunci îşi ia tratamentul cu regularitate, iar boala nu s-a agravat, dar acum a fost o criză", a mai spus Stănescu. Acesta a anunţat şi primul verdict al medicilor de la spitalul din Piteşti: Iulian Rădulescu ar fi suferit un simptom de sindrom coronarian acut.

simeon stalpnicul png

Regele romilor Florin Cioabă a murit pe 18 august la un spital din provincia turcă Antalya. Plecat pentru prima oară la mare în afara ţării, lui Florin Cioabă i s-a făcut rău luni 12 august pe drumul de întoarcere spre Sibiu.

A tras maşina pe dreapta iar cei care erau cu el au sunat la Salvare. A fost dus în stare gravă la spitalul Anadolu unde a mai suferit patru preinfarcturi.

După trei zile în care starea nu i s-a îmbunătăţit de loc, pacientul a fost mutat la alt spital, Akdeniz Universitesi tocmai pentru a se interveni mai bine. În ciuda tuturor eforturilor regele Cioabă s-a stins din viaţă după şase zile de suferinţă, nereuşind să iasă din comă niciodată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Raisi agentia Tasnim jpg
image
image
image
image
image
image
Televizor Pixabay jpg
masca de somn  foto   Shuttestock jpg
primar judetul gorj acc jpg
Carne FOTO Shutterstock jpg
image png
Kate Middleton, soţia prinţului William, a născut un băieţel jpeg
trei pisici 1wxl jpeg
Mic dejun sanatos - alimentatie sanatoasa - manacare - ou- iaurt-ovaz-fructe de padure FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net