Prins cu amanta, a dat cu ma┼čina peste so┼úie

image
Fiul vitreg a blocat cu taxiul dubiţa în care se afla tatăl cu amanta

ÔÇ×Gelozia-i boal─â greaÔÇŁ, spune o vorb─â din b─âtr├óni. Dar unora le ia min┼úile. Mar┼úi seara, un poli┼úist din jude┼úul Constan┼úa s-a n─âpustit cu pumnii asupra unui primar pentru c─â-l b─ânuia c─â are o aventur─â cu so┼úia lui. ┼×i la Bucure┼čti, o femeie a aruncat cu pietre ├«n autoturismul ├«n care ┼či-a surprins so┼úul cu amanta. Ca s─â scape, b─ârbatul a dat cu ma┼čina peste ea.

Disput─â demn─â de o telenovel─â, mar┼úi sear─â, pe o strad─â din cartierul Ferentari din Capital─â. ┼×i ├«n┼čelat─â, ┼či accidentat─â, ┼či acuzat─â de furt ┼či distrugere. Cu asta s-a ales doar ├«ntr-o sear─â o femeie din Voluntari.

Mariana ┼či-a prins so┼úul ├«n tandre┼úuri cu amanta, iar ca s─â scape de nevasta ├«nfuriat─â, acesta a c─âlcat pedala de accelera┼úie ┼či a lovit-o. Femeia, care are 47 de ani, a vrut s─â vad─â cu ochii ei cum so┼úul s─âu, Gheorghe, de 42 de ani, o ├«n┼čal─â cu o t├ón─âr─â, dup─â ce a fost anun┼úat─â de o vecin─â vigilent─â.

Soţul violent

image
Fiul vitreg a blocat cu taxiul dubiţa în care se afla tatăl cu amanta

A┼ča a ajuns s─â dea peste b─ârbatul ei ┼či amanta, de numai 20 de ani, ├«n timp ce se s─ârutau cu foc ├«n dubi┼úa acestuia. ┼×i-a ie┼čit din min┼úi ┼či s-a n─âpustit asupra lor cu pietre. Panicat, b─ârbatul a vrut s─â fug─â cu amanta ┼či a dat cu ma┼čina peste so┼úie.  

Amanta de 20 de ani

image
Fiul vitreg a blocat cu taxiul dubiţa în care se afla tatăl cu amanta

Apoi, cu nevasta ├«ntins─â pe caldar├óm, so┼úul infidel a demarat ├«n tromb─â. A fost oprit de fiul lor, dup─â ce t├ón─ârul i-a t─âiat calea dubi┼úei cu ma┼čina sa. Asta dup─â ce l-a lovit ┼či pe el.

"Domnul a lovit-o pe mama ca pieton ┼či eu am fost nevoit s─â-l opresc. ┼×i n-a vrut s─â opreasc─â, a intrat ├«n mine ┼či m-a lovit. Domnul era cu amanta ├«n ma┼čin─â, a dat peste ea ┼či a fugit", a povestit fiul femeii accidentate. 

Fiul vitreg a blocat cu taxiul dubiţa în care se afla tatăl cu amanta

image
Adrian Vartolomei, primarul din Ghind─âre┼čti

Gheorghe are ├«ns─â ┼či el o explica┼úie pentru gestul s─âu. "A vrut s─â ne opreasc─â cu for┼úa, ca s─â ne omoare", se scuz─â el.  ┼×i ca s─â dovedeasc─â c─â tot ei sunt de vin─â, dup─â ce i-au stricat noaptea de amor, Gheorghe s-a gr─âbit s─â depun─â la Poli┼úie o pl├óngere ├«mpotriva so┼úiei ┼či fiului s─âu vitreg pentru  distrugere ┼či furt. ├Äi acuz─â c─â i-au luat din ma┼čin─â o borset─â ├«n care avea acte ┼či 1.000 de lei.  

Telenovel─â la Ghind─âre┼čti, ├«n jude┼úul Constan┼úa. Plin de s├ónge, primarul din comun─â, Adrian Vartolomei, a sunat mar┼úi seara la 112 ┼či a spus c─â a fost b─âtut, f─âr─â motiv, de un agent de poli┼úie. Primarul a plecat de acas─â s─â cumpere p├óine, c├ónd s-a ├«nt├ónit cu Marius Ivan, adjunctul sec┼úiei de Poli┼úie Horia.

"Noi aveam un conflict mai vechi ┼či am crezut c─â vine spre mine s─â ne ├«mp─âc─âm. Nu mi-a zis nimic. M-a lovit, mi-a spart arcada ┼či a ├«nceput s─â dea cu pumnii ┼či cu picioarele p├ón─â am c─âzut. Norocul meu a fost c─â a intrat un b─âiat cu ma┼čina pe strad─â ┼či c├ónd a v─âzut farurile a fugit", poveste┼čte Vartolomei. S─âtenii povestesc ├«ns─â c─â de vin─â pentru tot scandalul ar fi so┼úia poli┼úistului, care ar fi avut o aventur─â cu primarul Vartolomei. Acesta se ap─âr─â ┼či spune c─â poli┼úistul nu are motive de gelozie.

Adrian Vartolomei, primarul din Ghind─âre┼čti

simeon stalpnicul png
Adrian Vartolomei, primarul din Ghind─âre┼čti

ÔÇ×Din c├óte ┼čtiu eu, el nici m─âcar nu mai locuie┼čte cu so┼úia lui. Ea lucreaz─â la mine la prim─ârie, dar eu nu pot s─â dau afar─â pe cineva care lucreaz─â acolo". Edilul a ajuns la spital cu nasul spart ┼či un ochi v├ón─ât ┼či a f─âcut pl├óngere penal─â ├«mpotriva poli┼úistului. Mai mult, nu este prima dat─â c├ónd acesta ├«l atac─â. La 30 septembrie, ├«ntre cei doi a avut loc un incident similar, iar Marius Ivan l-ar fi amenin┼úat ┼či cu moartea.

 Unii s─âteni din Ghind─âre┼čti spun c─â Marius Ivan a devenit recalcitrant dup─â ce a fost prins de propria nevasta cu o alt─â femeie, la N─âvodari. Atunci au ├«nceput ┼či acuza┼úiile poli┼úistului la adresa primarului. Poli┼úi┼čtii de la IPJ Constan┼úa au declan┼čat o anchet─â ├«n acest caz.

image png
card ajutor jpg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
trans bhutan cnn
12 linda evangelista main jpg jpeg
foto 1   Cristina Spatar JPG
1 carmen tanase jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
printul paul 1 jpeg
bani in portofel jpeg
inquam photo bucuresti  urmari  cod galben furtuna 92793 jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
pui de urs
trans bhutan cnn